Pöllöt – Ympyrän Alla EP

ympyran-alla-pollot

Pöllöt-yhtyeeltä on ulkona uusi EP, Ympyrän Alla. Pöllöthän on se mieletön turkulaisbändi, jonka jokainen biisi vinkkaa kanssasi silmää ja tarjoaa kierrepillistä mehua. Yhtyeen jäsenten tahoillaan huippubändeissä keräämä hirmuinen kompetenssi tulee uutukais-EP:llä taas esiin.

Enpä meinannut osata tähän postaukseen valita suosikkia noista hienoista kipaleista (esim. lavatanssihenkinen Et saa unohtaa on mitä mainioin kitara-kappale; toisaalta Tunnoton vetoaa – voisiko sanoa – perinteisemmän indie poprockin ystävälle ja on sellaisenaan hiton hyvä irroittelu).

Valinnanvaikeuden edessä turvauduin Rokkauslauluun ja Jukka Hervaan. Tuo urkureiden urkuri ja kaikkien tulkitsijoiden sankari saa kappaleen absurdin tarinanlangan soimaan ja minut hykertelemään.

[bandcamp width=100% height=120 album=933945925 size=large bgcol=ffffff linkcol=2ebd35 tracklist=false artwork=none track=1032745227]

Pöllöt-yhtyeen debyytti vuonna 2014 oli oma suosikkini kotimaisista levyistä. En ehtinyt edes tajuta kaipaavani lisää musiikkia tältä bändiltä. Niinhän siinä kuitenkin käy, että kun jotain pitkästä aikaa on tarjolla, ihmettelee miten ikinä onkaan pärjännyt ilman sitä. Nyt tuli tämä Ympyrän Alla EP, ja ensi vuodelle tiedossa sitten jo Metsäpalo-nimistä pitkäsoittoa, joka Svart Recordsin on määrä julkaista.

Koko uusi EP kuunneltavana bandcampissa, täällä.