Pelotons – Blind Luck

pelotons (3)Suomalais-brittiläinen Pelotons kuultiin täällä jo lokakuussa, jolloin toivoin silloin vastamuodostetun duon panostavan tähän uuteen projektiinsa, sillä todella uskoin sen potentiaaliin. Burrows kappaleesta on sittemmin tullut yllättävä hitti, jota on soitettu lukemattomia kertoja esimerkiksi Spotifyssä. Suosittelenkin suuntaamaan sinne tsekkaamaan kolmikappaleisen eepeen.

Sittemmin duo on julkaissut akustisvoittoisen folk-EPnsä Battle Worldwide Recordsille ja on kovaa vauhtia jo albumijulkaisun kimpussa. Albumia aiotaan vielä keväälle julkaistavaksi, ja siltä kuullaan nyt uusi single Blind Luck. Vaikea Pelotonsista on olla pitämättä, kun uudella kappaleellakin voi kuulla viitteitä mm. Mazzy Starista. Pelkistetystä uloannista huolimatta/sen ansiosta näissä biiseissä on upea tunnelma.

Pelotonsin Tina Kärkisellä on monta rautaa tulessa muutenkin, kun tämän toinen bändi, Swaying Wires julkaisee levyn maaliskuun 17. päivä. Huh. Levynjulkkarit Dynamossa samana perjantaina 21.3. Pelotons lähtee myös kesällä levynsä myötä keikkailemaan, mutta siitä enemmän myöhemmin.