Näitä kappaleita kuuntelin vuonna 2016

biisit-2016

Samoin kävi biisien kuin levyjenkin kanssa: en tänä vuonna ainakaan pystyisi listailemaan hyvällä omalla tunnolla. Keräilin tuossa vuoden aikana kuitenkin muutakin kuin tuota Slow Show ’16 (Best new tracks of 2016) -soittolistamammuttia. Sisältää muuten tätä kirjoitettaessa 555 kappaletta.

(Loin jo muuten Slow Show ’17 -soittolistan, vaikkei se tietenkään yhtään kappaletta vielä sisällä. Mutta jos haluat jo laittaa tilaukseen, tee se tästä).

Nappasin itselleni tasaisesti syrjään niitä kaikkein eniten kuuntelussa pyöriviä biisejä, enkä todellakaan blogin lukijat mielessä. Päätin lopulta kuitenkin jakaa sen, vaikka Rosvojen yhteissoittis on monipuolisuudessaan timanttinen. Laukaisinhan itsekin sinne useamman huippuraidan. Ja tiedän tiedän, tarvitsetko sinä todella vielä yhden Spotify-soittolistan? Etpä varmaankaan, mutta tässä sellainen silti on.

Omasta mielestäni tässä soittiksessa on paljon siistejä biisejä – ja kirjavasti. ANOHNIsta DJ Polarsouliin, Ramin Djawadista Tyynyihin, Loney Dearista Julianne Barwickiin. Kertoo paitsi ajasta, musiikkimaailmasta myös minusta, että kappaleiden suhteen olisi ollut paljon helpompi eritellä vuotta kuin levyjen suhteen. Napsauta kuunnellen alta: