MursuSikari – Murtunut mies

mursusikarimurtunutmies2400pxTurku Music Awardsissa MursuSikari palkittiin vuoden 2013 turkulaisena yhtyeenä. Lisäksi se buukattiin Ruisrock-lauantaille ja (Ilmiön tilalle tulevan) H2Ö-festivaalin ohjelmistoon. Bändin nimi vaatii tottumista, mutta sen saavuttamaa huomiota ja arvostusta ei tarvitse (enää) ihmetellä. Uusi single Murtunut mies esittelee Lenny Kravitzin hengessä mielettömän huumaavaa kitarariffiä ja lunkia puistohengaukseen sopivaa hiphopia.

Bändi itse toteaa, että Murtunut mieson sielukasta bändivetoista hiphoppia. Hyvän fiiliksen biisi, joka muistuttaa suhtautumaan vastoinkäymisiin oikealla tavalla.” Toden totta. MursuSikarin reseptillä jos saa näin helmen biisin aikaiseksi, voi odottaa paljon enemmänkin. Täytyy tsekata livenä vielä jossain.

Alla vielä turkulaisten aiempi sinkku Suudelmiin ja video Murtunut mies -kappaleeseen. Frendit messiin ja puistoon, sehän tässä tuntuu teemana olevan, eikä se ole lainkaan hassumpi ohjenuora Lounais-Suomen subtrooppiseen ilmastoon tällä hetkellä.