Lola Marsh – Sirens

lolamarsh

Mikon eilisen jutun jälkeen päätin yrittää esitellä sellaista musiikkia enemmän, joka minulle uppoaa helpoimmin. En kuitenkaan haluaisi olla liikaa yhden asian mies, joten muutakin toki seuraa edelleen, mutta folk/indie rock -lohkeaa niin sujuvasti makunystyröille, että on aiheellista postailla enemmän sellaisista bändeistä. Eilisen Barna Howardin myötä sain jo hyvän alun, ja tänään jatketaan israelilaisella Lola Marshilla.

Duon uusin kappale Sirens on täsmäohjus minulle: se alkaa western-henkisesti, melkeinpä kuin Akin ja minun suosikkiyhtyeen Other Livesin kappale For 12. Tässä on paljon muutenkin elokuvallisuutta, sekä yhteistä Daughterin kanssa. Mietin pitkään keneltä laulaja kuulostaa. Sanokaa nyt joku kuulenko oikein: onko tässä Lana del Reyn kanssa samankaltaisuutta? Se ehkä vähän häiritsee, mutta muuten Sirens on todella KOVA, suorastaan timanttinen raita. Kaikkea löytyy.

EDIT: Jaha, Kalenteri-Mikko-Karju olikin ehtinyt Tallinn Music Weekillä todeta Lola Marshin kovaksi live-esiintyjäksikin. Tämäpä sattui. Nyt yhtyeellä on siis myös Kalenterikarjun Stamp of Approval, joten et varmaan itsekään keksi enää syitä miksi et kuuntelisi tätä loistobiisiä. P.S. Postauksia ei millään muotoa ole koordinoitu.

6 kommenttia kirjoitukseen Lola Marsh – Sirens

 1. J/SH kommentoi:

  Lana del Rey meets Marissa Nadler? Täytyy tutustua! Folk/indierock-musalle peukkua!

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Just, se oli toi Marissa Nadler, jota mietin myös! Ajattelinkin et jotain jäi nyt. Kiitos peukusta ja kommentista, yritetään nyt tuon oman nichen paluuta :)

 2. Mikko Toiviainen Mikko Toiviainen kommentoi:

  Hahaha. Hyvä Juhani! Erinomainen biisi ja hyvä livebändi tosiaankin.

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Tuli tuon sunkin kirjoittelun perusteella kyllä sellanen olo, et nämä jos jotkut pitäis päästä livenä näkemään. Asiantunteva buukkaus TMW:ltä. Ja Karjulta tietty postaus.

   1. Mikko Toiviainen Mikko Toiviainen kommentoi:

    Kiitos. Ootko käynyt itse Juhani TMW:ssä? Suosittelen todella lämpimästi! Toivottavasti saatais Lola Marsh joskus vielä Suomeenkin saakka :)

    1. Juhani Juhani kommentoi:

     No hitto, en oo ollut, alkoi oikein harmittaa kun heräsin tässä keväällä vasta muutama viikko ennen TMW:tä siihen että sinne vois mennäkin. Ensi vuonna täytyy terästäytyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.