Kulttuurinautiskelua turkulaisena viikonloppuna

lakejons

Lake Jons @ Bar Kuka (pe 25.9. klo 21.)

Turussa on tänään syytä kaivautua kotisohvalta ylös, ulos ja Bar Kukaan. Yhdeksän kieppeillä lavalla kapuaa erittäin hyvä Lake Jons, Gaean talliin lukeutuva (/lukeutunut?) helsinkiläiskolmikko. Lake Jonsin kitaratyöskentely ja lauluharmoniat pääsevät todelliseen testiin. Livekunnosta on kuulunut niin runsaasti mairittelevaa supinaa. Ja hei, mikä parasta, tämä ei maksa sulle mitään. Keikka on ILMAINEN.

Teemu Åkerblom Quartet @ Monk (pe 25.9. klo 21.00)

Monkissa järjestetään jälleen nuoria tekijöitä esittelevä Flame Jazz -iltama. Tänään pääosassa on Teemu Åkerblom Quartet, jonka debyyttilevyn julkkaritapahtumasta on kyse. Åkerblom on mm. Turun Jazzin vuoden 2014 taiteilija. Toivottavasti ehditään tänne. Liput 12€.

 

nintendosävel

Syksyn Nintendosävel @ TVO (la 26.9. klo 16->)

Turun yliopiston varsinaissuomalaisen osakunnan ja Academic Nintendo Clubin järkkäämä peli- ja musiikkitapahtuma vaikuttaa sopivan omalaatuiselta, että sinnekin kannattaisi pistäytyä. Syksyn Nintendosävel järjestetään TVO:n uudella kerhotalolla. Ilmaiseen päivätapahtumaan kuuluu peliturnaus, Nintendolla tietty. Iltapuolella käynnistyvät chiptune-bileet KEPHFin ja FOSSAn johdolla.

[bandcamp width=100% height=120 album=1990314002 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false artwork=small track=3880921600]

Jaakko Laitinen & Väärä Raha @ Dynamo (la 26.9. klo 21.00)

Dynamon valtaa lauantai-iltana kansanmusiikkipyörre, kun Jaakko Laitinen & Väärä Raha ottavat takuuvarmasti tilan haltuun. Balkanin äänimaailmaa ja suomalaista iskelmää yhdistelevä Femma-palkittu yhtye tunnetaankin mielettömiksi yltyvistä keikoistaan. Tänne pitää siis päästä. Liput 8€.

Jos näidenkin jälkeen vielä jää palkeisiin puhtia, on sunnuntai-iltainen Avolava Bar Kukassa suositeltavaa viihdettä. Nykyään open mic -tapahtumaa luotsaa mm. Yournalistista tuttu Oskari Ruohonen.