Is This Really Me – Boxer 7″

isthisreallyme - boxerHelsinkiläisyhtye Is This Really Me on ehtinyt aiemmin tänä vuonna jo Taiteiden yöhön Indian Summeriin ja Soliti Clubille, jossa juhlittiin nimenomaan tämän Boxer-seiskan julkaisua. Seiskatuumaisen vuodentakaisista äänityksistä kokoonpano on hieman muuttunut. Panu Artemjeffin, Hitomi Tabuchin, Mikko Hynnisen, Petri Nakarin ja Hannu Linkolan folkpop-yhtye on tallentanut debyyttisinglelleen kaksi varsin erilaista kappaletta, joiden parissa voi kuitenkin huoletta liikkua bändin ilmaisun laajuudessa.

Boxer on klassisen surumielinen akustinen balladi jousineen, kun taas B-puolelta löytyvä Ordinary Things on pirteämpi tapaus. Jälkimmäinen kasvaa hienosti kappaleen edetessä mutta on oma suosikkini jo siksi, että se muistuttaa I’m From Barcelonan tyyppisistä skandinaavibändeistä, joiden seurassa on vietetty lukuisia huolettomia viikonloppuja. Olkoon tämä yksi niistä.

Singlen hankintaan pääset bandcampissa. Keikalla Is This Really Men voit nähdä seuraavaksi lokakuussa (8.10.) Siltasessa. Alla myös  erinomainen kappale Promises, joka löytyy ensi vuoden alussa julkaistavalta albumilta.