Holiday Oscar – White & Gold (Demo)

Älä sekoita Paradise Oskariin. Melkein tein sen virheen jo. Taidan olla lomatunnelmissa.  Katsokaas, pieni irtiotto on tiedossa helatorstailta apuvapaan vipaten. En täytä ihan vielä 30, mutta osa kymmenen hengen kaveriporukasta on tähän kunnioitettavaan ikään ehtinyt, joten juhlimme yhdessä ulkomailla ja lähdimme kriisiä pakoon. Kuvittele itsesi Välimeren lämpöön, kirkkaiden vesien, herkullisten ruokien ja juomien äärelle, totaalisen rentoutuneena – ja tämän mielikuvan luotuasi vaihda paikallesi minä. Juuri tällä hetkellä asia on näin. Ilmiselvä biisivalinta postaukseen olisi tietysti ollut Frederikin Kolmekymppinen, mutta tällä Holiday Oscarin demolla toivon pääseväni pidemmälle.

Brittilauluntekijän White & Gold on pehmeän akustista sointia ja askeltaa verkkaisesti – varmasti kaikkea muuta kuin tänään alkava matka – mutta sen myötä ymmärtää mitä tämä helainen irtiotto antaa odottaa. Suurin osa matkaajista lapsuudesta asti tuttuja, parhaita kavereita, joiden kanssa viestiminen ei ole monimutkaista, vaan yksittäiset eleet ja silmännykäykset paljastavat tarkoitusperät.

Olen oikeastaan vasta hiljattain tajunnut, että jonkinmoinen ystävyyden koetinkivi on se, mitä kaikkea ystävien kanssa voi puhua, ja millä tavalla, ilman että väleihin tulee rakoja. Juuri se on tämän härkäporukan paras puoli. Matkan jälkeen varmasti meistä itse kukin on valmis myöntämään, että on ihan hyvä, ettei reissupäiviä tullut enempää, mutta juuri nyt parhaat kaverit, Välimeri ja loma muodostavat voittavan kombon. Nähdään ensi viikolla. (P.S. Ajastetusti laitoin pari taskuun jäänyttä postausta tulemaan, joten sisältöä tullee poissaolosta huolimatta.)

Αντίο!