Gotts Street Park – Love In Bad Company

Keskeytin tekemiseni tämän vuoksi.

Terveisiä taas keväisten kiireiden ja lukiojaksot päättävien koepinojen takaa. Tällä kertaa olen omistautunut pitkälti digitaalisiin pinoihin. Ollaan tässä töiden lomassa myös katsottu The Handmaid’s Talea ja Big Litte Liesia. Hyvistä, sopivan vähäjaksoisista sarjoista saa kyllä paljon irti. Lukaisin myös Robert Hilburnin Johnny Cash -elämäkerran, joka oli näin fanin näkökulmasta erinomainen, vaikka sisältäneekin keskivertolukijan makuun turhan monta yksityiskohtaa. Eihän levylautaselle sitten montaa muuta artistia viikkoihin mahtunutkaan.

Mutta. Keskeytin siis kotitoimiston arviointityön Gotts Street Parkin Love In Bad Companyn vuoksi. Kappaleen kaltaista tyylittelyä on toki kuultu aiemmin, mutta myöhäisillan soul-slovaria ei näin sielukkaana ja upeana löydy helpolla.

Leedsiläisyhtyeen singlellä laulavan Diellen suoritus on poikkeuksellisen vavahduttava. Ryhmän EP Volume I ilmestyy kesäkuun 16., ja mikäli aiempaan lohkaisuun, hiphopahtavaan This Worldiin vertaa, voi eepeen odottaa sisältävän monipuolista ja laadukasta soundia.

2 kommenttia kirjoitukseen Gotts Street Park – Love In Bad Company

 1. Anne kommentoi:

  Vau, hieno löytö! Jälkimmäinen kappale oli taas hyvin erilainen, vaikka mukavaa kuunntelmavaa sekin eli on tosiaan monipuolista materiaalia.

  Mutta ennen kaikkea oli kiva huomata taas postaus tällä sivulla eli hyvä että löytyi tarpeeksi kiinnostavaa musiikkia jaettavaksi! :)

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Tuo jälkimmäinen tosiaan oli hyvin erilainen, eikä missään nimessä samaa tasoa. Toki ei tuo genre itselle niin hyvin uppoakaan, vaikka hienosti tuotettu olikin.

   heheh, ei kyse nyt ehkä ole ollut niinkään kiinnostavien biisien puutteesta, vaan ihan yksinkertaisesti ajan. Toivotaan että asia korjaantuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.