Gotts Street Park – Love In Bad Company

Keskeytin tekemiseni tämän vuoksi.

Terveisiä taas keväisten kiireiden ja lukiojaksot päättävien koepinojen takaa. Tällä kertaa olen omistautunut pitkälti digitaalisiin pinoihin. Ollaan tässä töiden lomassa myös katsottu The Handmaid’s Talea ja Big Litte Liesia. Hyvistä, sopivan vähäjaksoisista sarjoista saa kyllä paljon irti. Lukaisin myös Robert Hilburnin Johnny Cash -elämäkerran, joka oli näin fanin näkökulmasta erinomainen, vaikka sisältäneekin keskivertolukijan makuun turhan monta yksityiskohtaa. Eihän levylautaselle sitten montaa muuta artistia viikkoihin mahtunutkaan.

Mutta. Keskeytin siis kotitoimiston arviointityön Gotts Street Parkin Love In Bad Companyn vuoksi. Kappaleen kaltaista tyylittelyä on toki kuultu aiemmin, mutta myöhäisillan soul-slovaria ei näin sielukkaana ja upeana löydy helpolla.

Leedsiläisyhtyeen singlellä laulavan Diellen suoritus on poikkeuksellisen vavahduttava. Ryhmän EP Volume I ilmestyy kesäkuun 16., ja mikäli aiempaan lohkaisuun, hiphopahtavaan This Worldiin vertaa, voi eepeen odottaa sisältävän monipuolista ja laadukasta soundia.