Glass Animals – Love Lockdown (Kanye West cover)

Brittibändi Glass Animals saattaa olla tuttu säännöllisemmälle lukijakaartille. Yhtye on kiinnostanut hieman äkkiväärällä elektro-soundillaan kovasti muitakin, sillä se oli ensimmäinen kiinnitys Paul Epworthin Wolftones-lafkalle. Kiehtovan vinksahtaneesti se lähestyy Kanye Westin Love Lockdown -biisiäkin, ja lopputulos on hurmaava ja kieroutunut.

Aiemmin helmikuussa Glass Animals julkaisi uutta materiaalia Gooey-kappaleen muodossa, joka sekin lähestyy kuulijaansa mystisesti ristiaskeltaen. Siitä ei oikein voi olla varma miksi se viehättää, kun sen soundimaailma on samalla tavalla arveluttava kuin pimeät kujat.

Itse ihastuin Glass Animalsiin Exxus-kappaleen vuoksi. Tällä on naitettu Jamie xx:ää ja Wild Beastsiä yhteen tavalla, joka tekee vaikutuksen.

Australialaisen radioaseman triple j:n Like A Version -ohjelmassa versionsa ovat Glass Animalsin lisäksi purkittaneet mm. CHVRCHES. Näiden käsittelyssä taipui hienosti  Arctic Monkeysin Do I Wanna Know. Vaikka muuten elektronisesta asusta Monkeys-fani ei innostuisikaan, ei Lauren Mayberryn ihanasta äänestä voi olla pitämättä.