Fever Kids – Holding Grass

 

En oikein osannut päättää, mistä viime päivien soitetuimmista kappaleista esittelisin, joten päätin koota neljä kappaletta samaan postaukseen. Kunnes päätin karsia ja esitellä vain yhden. Tässä se nyt on: eniten soittokertoja kerännyt kappale. Ateenalainen (täsmälleen, tämä tulee olemaan nyt se kolmas kreikkalaisartisti, jonka tiedät Keep Shelly in Athensin ja Demis Roussoksen lisäksi) Fever Kids julkaisi pari viikkoa sitten ensisinglensä Holding Grass, ja voi veljet! Oikein arvattu: se on erittäin etevä kappale.

Duon muodostavat (ilmeisesti) Keep Shelly in Athensin kitaristi Alex sekä Stella Chronopoulou, jonka soolokappale Keep Me Naked löytyy tuosta alta myös.

pointingtotheright

Sekin on peijakkaan hyvä, vaikkakin pari kesää sitten julkaistu. Fever Kidsin alaa on pehmeän tanssittava elektropop, kannattaa tsekata duon pari muutakin kappaletta, täältä.

Mm. The Curen Lullabysta tehty versio löytyy. Oikealla, sivupalkissa, on jatkossa pysyvä linkki myös uusimpaan SlowShow -soittikseen. Mainostetaanpa nyt taas, kun kyseinen soittis leviää (hitaasti kytevän) kulovalkean tavoin. Melkein sata kappaletta, jepa! Päivitetään miltei joka päivä, tai joka viikko. Päivitetään.