Fast Flow

Juhanin filmille tallentama kuva 2011 Flow'sta.
Juhanin filmille tallentama kuva 2011 Flow’sta. ©

Fast Show on toiminut perinteisesti periaatteella ”vähemmän puhetta, enemmän musiikkia”. Flow-festivaalin kohuartisteista, kaupallisuudesta ja suunnasta/suunnattomuudesta on kirjoitettu muiden blogien yhteydessä rivi jos toinenkin, joten lienee parempi keskittyä itse asiaan eli musiikkiin. Tässä viisi syytä siihen, miksi mielestäni Flow-lipun hinta antaa edelleen rahoille vastinetta skrillexgateista ynnä muista huolimatta.

 How To Dress Well – Pour Cyril Lauantai 17.30 Black Tent

Kun huikean uutuuslevyn julkaisseen How To Dress Well kiinnitys julkaistiin, varmistui oman lippunikin osto. Levyn kaunein biisi, Pour Cyril on herkkä kuin mikä.

Bonobo – Ten Tigers (Bengal Edit) Perjantai 22:00 Lumia Blue Tent

Viimeisiä hetkiä nähdä 18-kuukautta kestäneen The North Borders-albumin kiertue. Vastikään julkaistu Bengal Edit Ten Tigersista vie myyttiseen siirtomaa-aikaisen Intian estetiikkaan.

 Real Estate – April’s Song  Sunnuntai 17:30 360 Balloon Stage

Juhani lienee tästä kiinnityksestä vähintään yhtä innoissaan kuin minä. En jaksanut uskoa näkeväni yhtäkään kolmesta jenkeissä vaikuttavista indie-bändeistä Suomessa tänä vuonna (muut ovat High Highs ja Other Lives), mutta kuinkas kävikään. April’s Song kuulostaa siltä, miltä Kalifornian Highway 101 näyttää. Löytyy myös Slow Show’n soittolistaviikon Highway 101-listalta

 Jamie XX – Girl  Lauantai 00:00 Black Tent

 For those who are about to dance. Toukokuinen arvio luettavissa täällä.

System 7 – Planet 7 (James Holden Mix) Lauantai 22:30 Black Tent

Holden veti Kaiku-klubilla keväällä tajunnanräjäyttävän dj-setin, joka oli moninkerroin energisempi kuin olisin saattanut ikinä odottaa. Live-setissä liikuttaneen meditatiivisimmilla taajuuksilla.