Erki Pärnoja – Himmelbjerget

erkipärnoja

Eestiläinen Erki Pärnoja on mulle aiemmin tuntematon artisti. Osittain siksikin, etten oikeastaan ole hirveästi tutustunut tämän bändiin, Ewert and the Two Dragonsiin. Kyseisen yhtyeen kitaristi, Pärnoja, on nyttemmin siis ryhtynyt sooloilemaan. Himmelbjerget EP julkaistiin kylläkin jo viime vuoden puolella, vaikka itse törmäsin tähän vasta hiljattain. Pärnoja esiintyi tämän vuoden Tallinn Music Weekillä.

Älkää pyytäkö tekemään vertailuja emoyhtyeeseen, sillä en osaa. Muuten varsin hienon Himmelbjerget EP:n tuotanto on tasaisen hyvää, mutta yksi on ylitse muiden. Poimin tähän nimikkokappale Himmelbjergetin. Se on todellista korvakarkkia, jota Pärnoja luo kitarastaan hunajaisin ottein. Kertakaikkisen ässä biisi. Kun siis haluat kuusi kappaletta erinomaista instrumentaalimusaa eestiläiseltä lahjakkuudelta, suuntaa Pärnojan suuntaan.

Kuuntele koko Himmelbjerget EP Spotifyssä.

2 kommenttia kirjoitukseen Erki Pärnoja – Himmelbjerget

 1. Anne kommentoi:

  Kiitos taas hyvästä suosituksesta! Koko EP oli miellyttävää kuunneltavaa, eikä olisi varmaan löytynyt ilman tätä postausta. Seuraan siis mielenkiinnolla näitä kappale-esittelyjä sekä myös Slow show -soittolistaa Spotifyssa. Hyviä poimintoja ja pitää mukavasti ajantasalla uudesta kiinnostavasta musiikista. Suuret kiitokset!

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Kiva kuulla että kelpaa edelleen suositukset!
   Kiitos itsellesi mukavasta kommentoinnista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.