Dylan LeBlanc – Cautionary Tale

dylanleblanc

Louisianasta kotoisin oleva Dylan LeBlanc on mun elinpiirissäni tuttu alunperin kotoisen 8raidan uutuushyllystä. Viisi vuotta sitten tämä oli juuri julkaissut debyyttialbuminsta Pauper’s Field, jonka soidessa levykaupassa ostin sen siltä seisomalta. Tuon levyn, ja Leblancin, olen valitettavasti unohtanut hyllyyn jo aikaa sitten, vaikka nyt kuunnellessa debyytti soi aika makeasti. Varsinkin juuri Pauper’s Field soi kuin Townes Van Zandtin tuotanto, tai Neil Youngin varhaisemmat levyt. Ja onpa sillä vierailijana myös Emmylou Harris.

Tänään LeBlancin uusi kappale Cautionary Tale napsui sattumalta kuunteluun, ja miten erinomainen kappale se onkaan. Alt-country, folkia, mitä tämä onkaan, on se mainiota ravintoa syyssielulle. Samannimisen uuden levyn tuotantoon on saatu mukaan Alabama Shakesista tuttu Ben Tanner ja Civil Warsin John Paul White. Cautionary Tale LP julkaistaan 15.1.2016. Alla vielä nimikkokappale sekä päräyttävän hyvä vanhempi kappale If The Creek Don’t Rise.

2 kommenttia kirjoitukseen Dylan LeBlanc – Cautionary Tale

 1. Hanna kommentoi:

  Jopas, itseltäkin oli tyystin päässyt unohtumaan tämä tyyppi/tuo biisi/mainio ensilevy. Kiitos siis muistinvirkistyksestä, uutta tuotosta jään uteliaana odottelemaan!

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Hämmentävältä tuntuu, et miksi Dylan on unohtunut. Nyt tuo ensilevy soi mulle ainakin upeesti. Ostinhan tietty sen sillon heti, ja silti se on unohtunut hyllyyn. Tämä uusikin on kyllä tosi hyvä.

   Kiitos kommentista, Hanna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.