Constables – Ludovico [video]

constablesConstables laittoi Bedroom Culture EP:nsä ilmoille jo toukokuussa ja bändin uuden videon myötä on erityisesti syytä nostaa esille – vihdoin – täälläkin tämä helsinkiläisnelikko. Kane Kaspar Heinosen tuottama, äänittämä ja miksaama eepee soi todella ponnekkaasti ja iloisesti. Ludovico on EP:ltä oma suosikkini, jolle bändi on tehtaillut itsenäisesti eräänlaisen montaasivideon.

Constablesin (kuva: © Juhana Selin) soundi on energistä, suoraviivaista ja erittäin mukaansatempaavaa ja vaikka kappaleet ovat keskenään melko samanhenkisiä, on yhtyeellä kaikki mahdollisuudet ponkaista Satellite Storiesin ja French Filmsin kaltaisten bändien seuraksi sekä löytää vankkaa seuraajajoukkoa myös ulkomailta. Pari viikkoa sitten YleX:n Kellaribändinä ollut Constables aikoo vakaasti julkaista debyyttialbuminsa ensi vuonna omakustanteena.

Perjantaina, kaiken muun hyvän lisäksi, bändi esiintyy Bar Loosessa Reptile Youthin lämmittelijänä, joten kannattaa suunnata All Earsin pakeille keikkalippujen perään. Siellä halutaan parasta tanssittavaa indie rockia tekevä bändi kommenttikenttään – eikä Constables ole huono vastaus.