23:23 – Teenage Wife

Rami Vierulan 23:23 -proggiksen tuotantoa ei osaa oikein ikinä lokeroida ennakkoon, mitä sieltä tulee – hyvä vain. En onnistunut ennakointiyrityksessäni tänäänkään, mutta menestys oli taattu: se sai hymyilemään välittömästi.

Delay Treesistä tutun Vierulan alias on julkaisemassa levyä Drifter. Uudelta albumilta kuullaan nyt jo toinen single, kun ensimmäinen American Graffiti on ehtinyt jo säröillä ja surinoida kaiuttimissa syyskuusta lähtien. Parhaimmillaan 23:23:lta irtoaa juuri Teenage Wifen kaltainen kappale, joka venyttää suupieliä kohti korvalehtiä. Lo-fi-soundi irtoaa tällä hetkellä parhaiten Vierulan kitarasta. Kuuntele alla niin uusi Teenage Wife kuin aiempi American Graffiti.

4 kommenttia kirjoitukseen 23:23 – Teenage Wife

 1. Jyri Jyri kommentoi:

  Aijai, on tämä yksi helmi taas.

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   On helmeilevän hieno, joskin vähän erilaista taas.

 2. June June kommentoi:

  Ha, mä oon selkeesti liian hidas, kun joku aina ehtii blogata näistä uusista tulokkaista ensin! ;) Kyllähän tätä Drifteriä innolla odotetaan. Vielä en osaa sanoa, kumpi iskee paremmin, American Graffiti vai Teenage Wife. Vaativat erilaista mielentilaa!

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Kyl tä on jotenkin selkeästi mun suosikki, vaikka AG on hyvä myös. Erityisesti tossa lopussa pujahtava häröily lämmittää mieltä.

   Yleensä mäkään en muuten ehdi tarttua näihin, oikeestan vähän ihmettelin et ’ehdin’ :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.