Vuonna 2016: Sulk – No Illusions

sulk

Vuodesta 2016 on tulossa levyvuosi brittipopparin makuun. Eikä kyse ole vain vanhojen varmojen ja ikiaikaisten uusista levyistä (Suede, The Coral, Kula Shaker ja sen sellaiset), vaan myös yhtyeistä, jotka luovat uutta brittipopkulttuuria: DMA’s ja Sulk. Siinäpä kaksi esimerkkiä 2010-luvun brittipopista. Elää ja voi hyvin, sanon minä!

Sulkin vuonna 2013 ilmestyeen Graceless -debyytin heleä pop-tulkinta oli niin vakuuttava, että huhtikuussa ilmestyvän kakkoslevyn odottamisesta taitaa tulla minulle alkuvuoden juttu. Brittipop, indie, pop, madchester, shoegaze – mikäli nämä ovat debyytin tavoin myös tulevan No Illusions -albumin idea, tulee keväästä hieno! Ja ovathan ne, mikäli Black Infinity (Upside Down) -kappaleeseen on luottaminen.

Joskus parasta on vain jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin.

Kesälevy 2016?

No Illusions ilmestyy 15.4.

Blogin aiemmat Sulk-aiheiset tekstit löytyvät täältä.

2 kommenttia kirjoitukseen Vuonna 2016: Sulk – No Illusions

  1. Pekka kommentoi:

    Tätä tuli kehuttua jo Facebookissa, ja vielä paremmalta kuulostaa nyt toisella kerralla (tai kierroksella – eihän tätä pysty kuuntelemaan ottamatta heti uudestaan). Maagisesti tanssahtelevat kitarat! Levyn nimi on nyt huutomerkittynä kalenterissa huhtikuun viidennentoista kohdalla.

    1. Miia Miia kommentoi:

      Jep tämä toimii kyllä :) Mullakin on kierroksia kertynyt! Kevät taitaa alkaa virallisesti huhtikuun 15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.