The Moons – Heart and Soul

The Moons aloittaa tulevan kolmannen albuminsa singleyttämisen Heart and Soul -kappaleella. Ja ai että, onpas se huh huh! Yhtyeen edellisen albumin (Fables of History, 2012) viattomaan, paikoin jopa sievään (”Jennifer (Sits Alone) is a beautiful song for outsiders”) biisivalikoimaan verrattuna tämä kuulostaa ihanan paheelliselta. Kuumalta!

Päätin juuri omia noiden alun kitaroiden sähkön kaiken viikonlopputekemiseni aatemaailmaksi.

The Moons jos joku on yhtye, jonka selvästi nousujohteista uraa on ollut hieno seurata. Arvostan sitä, että yhtye tekee sinnikkäästi ja pitkäjänteisesti omannäköistään juttua. Luottaa visioihinsa, eikä hötkyile uusien tuulien ja vaihtuvien trendien suhteen. Hieno rokkibändi.

Heart and Soul -single ilmestyy nyt maanantaina 31.3. Ennakotilauksen voi suorittaa täällä, seiskatuumasia kun on rajoitettu erä, tietysti.

4 kommenttia kirjoitukseen The Moons – Heart and Soul

 1. Ilpo kommentoi:

  En tiedä mikä on, kun kaikki kuulostaa nyt niin hyvältä ja saa minut hyvälle tuulelle, ilman mitään erityistä syytä. Voisikohan se olla tämä kovaa vauhtia etenevä kevät, joka saa minussa, normaalisti lähes aina murjottavassa itsessäni aikaan näitä epänormaaleja iloisuuden tuntoja.

  Ja tässäkin Moonsin kipaleessa toimii kaikki, siinä ei ole mitään liikaa, eikä liian vähän. Äänimaailma on suorastaan herkullinen minun korvaani. Jätin kappaleen soimaan taustalle puuhaillessani muuta ja kohta huomasin liikehtiväni kuin tuo viehkeä neitonen tuossa musiikkivideossa. Ohoh.. Toivottavasti en paljastanut jo liikaa..

  1. Miia Miia kommentoi:

   Kevät on vaarallinen! Etenkin jos siihen liittyy viehkeät tytöt ja pojat! Joskus saattaa alkaa tuntua ettei enää niin murjotutakaan. :-) Liikehdinnän täyteistä lauantaita!

 2. Hessu kommentoi:

  Ennakkotilasin tän 7″sen kun tuli tarjolle, vielä vähän kaksijakoiset fiilikset tästä pitäs kuunnella enemmän ja kuulla levy kokonaisuutena ehkä aukeis sitten paremmin mutta nyt ei ainakaan älyttömän kovasti sytyttäny.

  1. Miia Miia kommentoi:

   :) Eihän ne aina!

   En muuten tiedäkään levyn muita biisejä lainkaan. Ei siis hajuakaan siitä, mikä yleinen tunnelma tulee olemaan tai miten tämä istuu kokonaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.