Mulla on oikeus minun omiin huiveihin

Menetin viime vuoden päätteeksi suoritetussa omaisuudenjaossa käyttöoikeuteni yhteen huivikomistukseen. Kuten Instagram-materiaali vihjailee, käytin tätä Mercin huivia hymyssä suin mm. Harringtonin pariksi kiedottuna.

Tuleva kevät tarkoittaa nyt siis myös huivikauppoja. Se ihan oma olisi löydettävä. Yksi kelpo paisley-kuosinen löytyy kyllä, mutta klassisia pilkkuja ja palloja olisin menetetyn pelin tilalle vailla.

Nyt on katse kohdistettuna Tootal Scarves X Fred Perry -yksilöön ja pariin Tootalin muuhun klassikkoon, mutta kattellaan. Koska meneillään on elämänkumppanin valinta, on kaiken oltava just eikä melkein.

IMG_20131010_120220

4 kommenttia kirjoitukseen Mulla on oikeus minun omiin huiveihin

  1. Miia Miia kommentoi:

   Oh, super! Kiitti, Hessu vinkistä – vaikuttaa lupaavalta!

   1. Hessu kommentoi:

    Oleppa hyvä. Itse yhden perus tummansinisen paisley-kuvioisen huivin tuolta löysin. Suhteellisen usein tuolla on jotain alennuksia ja uutiskirjeen tilaamallakin tais saada jonkinlaisen alennuskoodin.

    1. Miia Miia kommentoi:

     Joo, tuolta löytyi kyllä useampi kelpo, jopa niitä kaipailemiani pilkullisia. Ja useampi komea paisley – valinnan vaikeus! Ja muutenkin paljon fiksuja juttuja – niinku vaikka noita Walsh Casualin tennareita, joita olen katsellut pikkuisen kiinnostuneena. Mutta miksi, miksi kaikki hienoimmat jutut on taas vain pojille?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.