Modern Faces – Matter of Time

Spread the word & support unsigned! 

Much Love
MF x

Noin alustaa Modern Facesis tulevaa singlejulkaisuaan Facebook-sivullaan. 

En ihan tarkkaan muista, mitä yhtyeestä kirjoitin tänne blogiin sen jälkeen, kun olin siihen kaverin kehotuksesta tutustunut. Jotain ”kiinnostavinta uutta brittirokkia aikoihin” -tyyppistä se taisi olla. Ja mahdollisesti virkkeen verran sitä, kuinka yhtye kuulostaa vuoroin Beady Eyelta, vuoroin Kasabianilta. Tai noh, toki myös monelta muulta brittirokkiyhtyeeltä. Luultavasti mukana oli jokunen maininta myös yhtyeen ulkomuodosta – kuten tässä blogissa niin usein, niin usein.

Tuolloin muutama kuukausi sitten ihastuin Lufthansa-kappaleeseen, mutta koska en ole mikään suuri uuden musiikin bongailija tai kaipailija, tämäkin yhtye sitten unohtui. Kunnes se hetki sitten ilmoitti tulevasta singlestään. Vihdoin julkaisuja! Matter of Time / Lufthansa ilmestyy 25.8.

Ja täytyy kyllä sanoa, että näistä kahdesta biisistä liputan edelleen Lufthansan puolesta: Kasabian plus Beady Eye -torvet – ei mikään huono pari edelleenkään. Matter of Time sen sijaan, noh, kelpo, kiva alku ja näin, mutta ei jätä samalla tavalla tarvetta toistokuuntelulle kuin b-puolensa. Ehkä vähän tavanomainen? Laulajan ääni onneksi on viehko kappaleessa kuin kappaleessa, onhan siinä lainauksia kahdesta klassisesta brittipopkäheydestä: Liam Gallagherin ja Stereophonicsin Kelly Jonesin.

Niin tai näin, merkattuja miehiä edelleen silti.