Jotain uutta: Sisteray

Olen jemmannut tätä vielä levysopimuksetta kuulijoita hurmaavasta Sisteray-yhtyeestä informoivaa tekstiä ties kuinka kauan. En ole nimittäin osannut päättää, että hurmaannunko itse vai enkö.

1536716_554607001299650_1249032493_n

Ensin mietin, että äh, tällaisia yhtyeitähän oli Sheffieldissä vuonna 2005 tuhat sadassa. Sitten havahduin yhtyeen alkuperäisen kuuloiseen kitararenkutukseen ja She Likes The Drama -kappaleen tummanpuhuvuuteen ja huomasin kuulevani lontoolaisnuorisossa jotain ihan muuta kuin pubi-indietä. Aloin ymmärtää, miksi revivalisteja hymyilyttää. Kunnes löysin itseni harmittelemasta kappaleiden ja melodioiden vaisuutta.

SItten mietin taas että onpas jännä, kuulostaa kuin British Sea Power ja The Libertines olisivat sekoittuneet toisiinsa.

Mutta nyt olen taas ihan että emmietiiä. Hitto, pureskelkaa itse.

Yhtye julkaisi She Likes The Drama -ep:n helmikuussa.

Yhtye Facebookissa.

Avainsanat: ,

2 kommenttia kirjoitukseen Jotain uutta: Sisteray

 1. Ilpo kommentoi:

  No juu. Enpäs oikein tiedä minäkään. Näin yhden kuuntelu kerran perusteella en ainakaan voi väittää hurmaantuneeni. Enemmänkin näistä kahdesta jäi vähän hajanainen ja osittain ehkä kömpelökin vaikutelma. Ei välttämättä vielä ihan valmis paketti.

  Olen aistivinani aika reippaasti Ian Curtismaista tulkintaa laulussa, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.

  1. Miia Miia kommentoi:

   Kiitos kommentista, Ilpo!

   Joo, ehkä tuo tummanpuhuvuus ja sen sellainen curtismaisuus jää yhtyeen tähänastisista ansioista isoimmaksi. Kattellaan ja tutkaillaan, mitä tästä tulee. Ei nyt ihan potentiaaliton onneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.