I go and fuck it up

Sunnuntai-ilta ja tunteet. Ne vain kuuluvat yhteen. Tänään on itkettänyt se, että Liam fucked it up.

liam_fucks_it_up
Liam Q Magazinessa joulukuussa 1999.

Oletko sattumoisin katsonut YouTubesta löytyvän, BBC:n tekemän Appleton on Appleton -dokkarin (dokkari on pätkitty 4 osaan) vuodelta 2002? Jos et, niin katso ihmeessä. Tai jos rakastit Nicole Appletonia ja Liam Gallagheria yhdessä (kuten minä tein) niin älä katso.

Saatat itkeä. Kaikki oli niin hyvin.

Vaikka dokumentissa seurataankin All Saintsistä tuttujen Appletonin sisarusten ensimmäisen soololevyn valmistumista, on dokkarin olennaisessa sivuosassa tietysti Liam. On Liamin ja Nicolen hyväntuulinen tykkäys. On vastasyntynyt Gene, on kihlajaiset, on perhejoulu, on Liamin kolmikymppiset ja on listaykköseksi yltävä Oasiksen viides studioalbumi Heathen Chemistry. Ja samalla on tietysti Songbird-sinkku, Liamin kaksiminuuttinen rakkaudentunnustus Nicolelle. Koska she’s not anyone.

Kesällä 2013 Beady Eyen BE-albumin kansilehdille kirjoitetaan Soul love to Nicole, Lennon, Gene. Elokuussa pari ilmoittaa erostaan.

Ja sitten on tämä viikonloppu ja sen Instagram-saldo: tuhat kuvaa Liam Gallagherista matkalla oikeuskäsittelyyn, joka liittyy hänen ja Nicolen eroon (joka liittyy Liamin syrjähyppyyn).

Jos soul love ja she’s not anyone ei ole pysyvää, niin onko mikään?