DMA’s – Too Soon

Tykkään kirjoittaa sunnuntaisin blogia, mutta tänään tuntuu, etten saa mitään sellaista oikeaa tekstiä aikaiseksi. Siksi nyt siis vain tällainen räiskäys: DMA’s julkaisi uuden videon muutama päivä sitten.

Kappale ei ole minusta juuri nyt ainakaan mikään superb, jotenkin vähän sekavan oloinen. Paljon kaikkea, mutta mikään kohta ei jää mieleen. Joku melodisuus puuttuu. Kelvollinen se toki on, ja luulen, että jossain olotilassa vielä ihanakin. Mutta pidän tuosta aurinkolasit päässä suoritettavasta lesoilusta. Sopii kokonaiskuvaan ja siihen noh, visioon, jota yhtye selkeästi musiikillaan ja muusikkoudellaan toteuttaa.

Soitin perjantaina Black Doorissa yhtyeen viime vuonna ilmestyneen Feels like 37 -kappaleen, jonkun Oasiksen perään taisi mennä. Täytyy sanoa, että kuulosti pubiympäristössä ihan yhta hyvältä kuin kotosalla soitettuna.

3 kommenttia kirjoitukseen DMA’s – Too Soon

 1. Nimetön kommentoi:

  Mitäs tykkäät nyt uudesta albumista? Ei tuntuisi valitettavasti ihan nousevan EP:n tasolle, mikä vaatisi omiin korviini ainakin pari Lacedin ja Your Low’n tasoista täysosumarenkutusta lisää. Silti minusta oikein viihdyttävä levy kokonaisuutena. Kohderyhmä mitä ilmeisimmin tiedossa, kun näytti olevan täysikokoisia mainosjulisteita muutamilla tuben asemilla Lontooseen saapuessani.

  1. Miia Miia kommentoi:

   No arvaa?! Olen kyllä tykännyt. No, okei, onhan siellä tasapaksuutta ja pari mitäänsanomatonta kappaletta, mutta kuitenkin pidän albumia varsin hyvänä! Timeless taitaa olla yks oma suosikkini :) Blogitestikin on tulossa, kunhan ennätän! Yhtyeen brittikiertuie vaikutti olleen melko onnistunut, somen perusteella :D

 2. Nimetön kommentoi:

  Pakko hehkuttaa sivuhuomiona, että vähänkö tykkäsin The Coralista eilen Kentish Town Forumissa. Ensin erinomaisen paluulevyn happoiset kipaleet pois alta välillä melkein käsistä karanneine jamitteluineen ja siihen perään mahtava hittikimara. Ei vaan voi mennä pieleen. Jos pitäisi nimetä maailmasta yksi vilpittömän hyvän mielen yhtye, niin tämä voisi kyllä olla vahva ehdokas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.