Rosvo(t) Radio Suomen viisuetkoilla tänään!

Radio Suomessa kuunnellaan tänään kaikki Euroviisujen voitosta kamppailevat kappaleet. Viisuetkot alkavat klo 16.05. Neljän tunnin aikana Olli Heikkinen ja UMK-tuomaristossa vaikuttanut Aija Puurtinen arvioivat tämän vuoden ehdokkaat sokkona: raatilaisille kerrotaan viisun kotimaa vasta arvioinnin jälkeen.

Tämän vuoden viisut ovat minullekin vielä aika nevahöödejä. Olen kuullut Softenginen kappaleen lisäksi vain Ruotsin, Liettuan ja Norjan viisut. Uskallan kuitenkin väittää, että oma ennakkosuosikki on löytynyt.

Jep. Nämä skabat olivat tässä. Mikään ei voi olla parempaa kuin tatuoitu partajäbä herkistelemässä pianon ja jousien säestyksellä – ei Euroviisuissa saati elämässä muutenkaan. Carl Espenin luulisi vetoavan ainakin heihin, jotka äänestivät viime vuoden UMK-finaalissa Mikael Saaren We Should be Through’ta. Silent Storm on simppelimpi, mutta sovitukseltaan veistetty samasta puusta.

Lisää viisufiiliksiäni kuullaan illan viisuetkoilla joskus klo 19 ja 20 välillä. Pistäs kuunnellen esim. täällä  ja kommentoi, mitä mieltä olet tämän vuoden viisutarjonnasta!

3 kommenttia kirjoitukseen Rosvo(t) Radio Suomen viisuetkoilla tänään!

  1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

    Ei muuten oo ollenkaan paskempi tää Norjan tatuoitu partajäbä. Finaaliin!

      1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

        Riittää, riittää! Mä jännään enemmän sitä, puhkeaako nallekarhu kyyneliin kesken esityksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.