Kilpailu: Pyydä liput Rubikin viimeiselle keikalle

Täytin eilen vuosia. 26, kiitos kysymästä. Synttärit yhdistettynä perjantain pikkujouluihin takaa, että hetki on erityisen otollinen laiffin kelailulle.

RubikKlubi
Turun Klubi, huhtikuu 2009.

Olen tullut siihen tulokseen, että yksi tämän vuoden tärkeimmistä opetuksista (tai oivalluksista, kuten bloggaajakollegat asian ilmaisevat) on pyytäkää, niin teille annetaan. En viittaa tällä hyvää elämää jahtaavien lempiopukseen, joka opettaa, että universumi antaa sinulle vain ja ainoastaan sen, mitä siltä tilaat. Nokkamme edestä löytyy käytännönläheisempiäkin esimerkkejä.

Lapset ovat jo hyvän aikaa laatineet tontuille listaa joululahjatoiveistaan. Samaan aikaan aikuiset ovat yrittäneet välittää toisilleen hienovaraisia viestejä siitä, mitä kuusen alta pitäisi löytyä.

Kaikki lahjatoiveet eivät toteudu. Mutta jotkin toteutuvat. Tärkeintä on pyytää. Eikä homman tarvitse olla yhtään tämän monimutkaisempaa arkielämässäkään.

Haetaan työtä, josta haaveillaan. Sanotaan rohkeasti sille vatsanpohjaa kutittelevalle tapaukselle, että mä haluun sut. Myönnetään ystävälle, että hei, mä en just nyt pärjää yksin – voitko auttaa.

RubikSemari
Semifinal, elokuu 2013.

Olen luonut koetilanteen demonstroidakseni teoriani nerokkuutta. Katsokaas, tiedän, että on paljon Rubikin musiikkia arvostavia ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta ole saaneet lippua yhtyeen viimeisille keikoille. Vielä enemmän on niitä ihmisiä, jotka eivät ole nähneet Rubikia livenä kertaakaan. Ja kaikkienhan pitäisi jo yleisen hyvinvoinnin takia todistaa yksi maamme parhaimmista livebändeistä edes kerran elämässään. Siispä:

KISA ON PÄÄTTYNYT! KURKKAA SÄHKÖPOSTISI – VOITTAJAAN ON OTETTU YHTEYTTÄ.

Pyydä kommenteissa lippua ja kerro, miksi sinun pitäisi päästä Rubikin viimeiselle keikalle. Valkkaan osallistujien joukosta vakuuttavimman vastauksen, jonka rustaaja pääsee kaverinsa kanssa Korjaamolla järkättävälle jäähyväiskeikalle perjantaina 20.12.

Kisa päättyy torstaina klo 10. Voittajaan otetaan yhteyttä vielä saman päivän aikana – muistathan siis ilmoittaa vastauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi. Voittajaperustelu julkaistaan blogissa lopullisen Rubik-tilitykseni yhteydessä. Ja toverit – huomatkaa, että voittajaa ei arvota vaan hänet valitaan. Kannattaa siis panostaa perusteluihin!

Kilpailupalkinnosta on kiittäminen Fullsteamia, jolta – yllätys, yllätys – pyysin lippupakettia arvottavaksi.

Avainsanat: ,