Jesus Christ Hasbeen

Silloin tällöin saa lukea tarinoita, joissa skandaaleissa ryvettynyt julkkis tai kaidalta polulta eksynyt tavis on löytänyt elämälleen uuden suunnan Jeesuksesta. Nyt Jessen vetoapuun on tarttunut kolme 2000-luvun alun laulajaa, jotka toivovat himmentyneelle tähdelleen kirkastusta Kristuksesta.

jeesuskristus

Ylläoleva viisikko vie Jesus Christ Superstarin Pohjois-Amerikan kiertueelle. Tim Ricen ja Andrew Lloyd Webberin klassikkomusikaali esitetään kesän aikana 50 kaupungissa. Ihan kiva kesäduuni!

’N Syncissä vaikuttanut JC Chasez on Pontius Pilatus. Harva muistaa miehen ja vielä harvempi sen, miten suuri rooli hänellä oli yhtyeessä. ’N Syncin biisinkirjoitusvastuu ja kappaleiden soolo-osuudet on loppujen lopuksi jaettu aika tasan JC:n ja Justin Timberlaken välillä. ’N Syncin jälkeinen suosio ei jakautunut yhtä tasaisesti: Chasez julkaisi yhden sooloalbumin, minkä jälkeen musiikkiura on jatkunut biisinkirjoituspuuhissa. Viime aikoina Chasez on keskittynyt mentoroimaan 9-henkistä Girl Radical -yhtyettä. Yhtye on juuri niin suosittu kuin voisi kuvitella.

Juudas Iskariotia esittävä Brandon Boyd on Incubuksen laulaja. Haluan elää maailmassa, jossa Incubusta ei tarvitse sen suuremmin selittää, vaikka tämä tarkottaisi, että maailman etuliitteenä on mielikuvitus- ja olen sen ainoa asukki. Sen verran on fanitytönkin myönnettävä, että bändin myydyin albumi Morning View julkaistiin jo hyvän aikaa sitten, vuonna 2001. Tällä hetkellä yhtye on ilman levy-yhtiötä. Boyd keskittyy soolouraansa musiikin ja muiden taiteiden parissa.

Magdalan Mariana nähdään Michelle Williams. Ei se näyttelijä vaan Destiny’s Childin kolmas muija. Williams nousi hiljattain otsikkoihin, kun #PoorMichelle trendasi Twitterissä. Ihmiset muistelivat kaikkia niitä kertoja, kun Michelle veti lyhyimmän korren Beyoncén ja Kelly Rowlandin rinnalla. Ja niitähän riittää.

Michelle on jatkanut tasaista suorittamistaan myös Destiny’s Childin jälkeen. Vai miltä kuulostaa se kerta, kun muija sai kerrankin duunia ja unohti heti ekassa julkisessa esiintymisessä kappaleen sanat?

Ai niin. On siellä kans Johnny Rotten kuningas Herodeksena ja Ben Forster Jeesuksena. Eipä heistä sen enempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.