Voita liput Metronomyn keikalle!

Vuonna 1999 Joseph Mountin sooloprojektina alkanut, mutta nyttemmin nelihenkiseksi laajentunut elektroindieyhtye Metronomy saapuu toista kertaa Suomeen ensi maanantaina. Helsingin The Circuksessa järjestettävä keikka on yhtyeen ensimmäinen oma klubikeikkansa Suomessa, joten fanien vuosien odotus omasta klubikeikasta täytetään vihdoin ja viimein.

Metronomy

Neljä levyä julkaissut yhtye teki läpimurtonsa vuoden 2011 albumilla The English Riviera, joka toi yhtyeelle Mercury-palkintoehdokkuuden ja hitin The Look, joka tähän päivään mennessä on kerännyt Spotifyssa 17 miljoonaa kuuntelukertaa ja Youtubessa 14 miljoonaa katselukertaa.

Viime vuonna julkaistu albumi Love Letters on jatkanut yhtyeen voittokulkua kohti musiikkimaailman huippua. Hyviä arvosteluja kerännyt albumi toi yhtyeen ilmaisuun viitteitä soulista ja psykedeliasta. Levyltä irrotetuista singleistä huomionarvoisena voi pitää levyn nimikappaletta, jonka upeasta videosta vastaa mm. Tahrattomasta mielestä tuttu ohjaajanero Michel Gondry.

Tulevan keikan kunniaksi Rosvot jakavat yhteistyössä Live Nationin kanssa kaksi avecillista lippupakettia The Circuksen keikalle. Kilpailuun osallistuaksesi sinun täytyy vain vastata seuraavaan kysymykseen.

Millä näistä aiot saapua The Circukseen maanantaina?

A) Taksinomylla
B) Raitiovaununomylla
C) Metronomylla

Vastausaikaa on sunnuntaihin 22.3. kello 23.59. asti. Voittajat arvotaan heti maanantaiaamuna ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Jätäthän siis vastatessa toimivan sähköpostiosoitteen.

Onnea arvontaan!

Vastausaika on päättynyt. Voittajat on arvottu ja heihin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä. Kiitos kaikille osallistuneille!

Metronomy (UK)
Superfjord
Ma 23.3.2015. The Circus, Helsinki
K-18, Ovet klo 19
LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 32,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) sekä netistä: http://www.lippupalvelu.fi/event/metronomy-lippuja/143643