UMK14: Voita liput UMK-finaaliin!

Ylihuomenna selviää, kuka voittaa Uuden Musiikin Kilpailun ja pääsee edustamaan Suomea tämän vuoden Euroviisuihin. Voitosta kamppailevat Softengine, Hanna Sky, MIAU, Lauri Mikkola, MadCraft, Mikko Pohjola, Clarissa feat. Josh Standing sekä Hukka ja Mama. Barona Areenan lavalla nähdään myös viime vuoden UMK-voittaja Krista Siegfrids sekä Redrama ja Kristinia DeBarge.

Rosvot ovat seuranneet kilpailijoiden taivalta kisan alusta saakka. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä jännittämään paikan päälle.

Voita liput UMK-finaaliin
Kuva: Mira Shemeikka / Jyri Öhman

KISA ON PÄÄTTYNYT! Kisaan osallistuneita pyydetään kurkkaamaan sähköpostiinsa. Siellä saattaa olla mukavia uutisia!

Kerro tämän postauksen kommenteissa, mitä kaikkea kuuluu täydellisiin UMK-valvojaisiin. Vastauksista valitaan kaksi voittajaa, jotka pääsevät kaverinsa kanssa seuraamaan UMK-finaalia Espoon Barona Areenalle. Vastausinspiraatiota voit hakea Alice & June -blogista, missä June on laatinut teemabileet jokaisen UMK-finalistin ympärille.

Kisa päättyy huomenna (31.1.) klo 12. Voittajaan otetaan yhteyttä vielä saman päivän aikana – muistathan siis ilmoittaa vastauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

Jos kisassa ei lykästä, voit hankkia liput Lippupalvelusta. Kotisohvalta UMK-finaalia voi seurata lauantaina klo 21 alkaen joko TV2:lta tai suunnistamalla osoitteeseen http://yle.fi/aihe/umk2014/finaali. UMKplus seuraa finaalitunnelmia netin puolella jo 20.30 alkaen ja heti TV-lähetyksen jälkeen.

Rosvot vaklaavat tapahtumia niin lavan edessä kuin sen takanakin ja raportoivat näkemästään tuoreeltaan Instagramissa, Twitterissä sekä UMKplussassa.