UMK14: Johtolankoja kuuteen jälkimmäiseen kilpailukappaleeseen

Rosvot tekee yhteistyötä Uuden Musiikin Kilpailun kanssa ja seuraa 12 kilpailijan kamppailua niin lavan takana kuin yleisönkin joukossa.

Viikko sitten kerroimme, miltä kilpailun kuusi ensimmäistä kappaletta Rosvojen sikariportaan mukaan kuulostaa. Tässä artistikattauksen toinen puolikas.

***

teaser7

Kilpailukappale numero seitsemän olisi ollut kuumaa kamaa Mikseri.netissä 2000-luvun alkupuolella. Kappale keitti Tomin mielessä sopan, jossa yhdistyy Mikael Gabrielin ja Stellan tuotanto.

***

photo (6)

Mitä ihmettä! Onko Michael Bublé päättänyt tulla hurmaamaan Uuden Musiikin Kilpailua seuraavat äidit ja tyttäret? Vai onko se sittenkin Ronan Keating? Ah – se onkin kahdeksannen kilpailukappaleen esittäjä.

***

Kilpailukappaleessa numero yhdeksän jatketaan tunnelmointia, jollaista on kuultu aikaisemmin muun muassa Matti Johannes Koivun Irwin-albumilla ja Topi Sahan levyillä. Anna totesi kilpailukappaleen esittäjän olevan uusi Aleksi Ojala.

***

teaser10

Tanssilattiat kiittävät kymmenennen kilpailukappaleen tekijöitä. Viime vuonna vastaavalla tavalla jalkaa vipatti Saksan euroviisuedustajana kilpaillut Cascada.

***

Nyt pompitaan! Lavan edustalle voi odottaa kiljumista ja sydämentykytystä, kun yhdestoista kilpailuakti esittää kappaleensa. Lämmitellä voi vaikka tämän tahtiin:

***

teaser12

Kuvitelkaa tilanne, jossa Leona Lewis on luukuttanut viikon Jenni Vartiaisen Terra-levyä, mutta levy-yhtiö on pyytänyt häntä coveroimaan Christina Milianin Dip it Low’n. Siltä kuulostaa viimeinen, kahdestoista kilpailukappale.

***

Postauksen kuvat ovat UMK:n Instagram-tililtä, missä kilpailijoiden henkilöllisyyksiä on arvuuteltu jo parin viikon ajan. Pitkään ei tarvitse enää jännittää, sillä kisaajat julkistetaan huomenna kello 12 suorassa verkkolähetyksessä osoitteessa yle.fi/umk. Tilaisuutta seurataan tiiviisti myös Rosvojen Twitter– ja Instagram-tileillä.