Turku Music Awards: Ja Rosvojen palkinnon saa…

Turussa juhlitaan tänään kaupungin musiikkielämää, kun Turku Music Awards palkitsee Klubilla vuoden ansioituneimpia musaihmisiä. Samalla paljastuu, minkä bändin te äänestitte vuoden turkulaiseksi yhtyeeksi.

Tämän lisäksi Rosvoille annettiin mahdollisuus palkita taho, joka on kuluneen vuoden aikana elävöittänyt toiminnallaan Turkua musiikkikaupunkina. No, homma lähti vähän lapasesta. Palkitsemme tyypin, joka kyllä on elävöittänyt kaupungin musiikkielämää tänä vuonna, mutta myös monena, monena vuonna ennen sitä. Varmasti jatkossakin.

Ja Rosvojen palkinnon saa...

Rosvot palkitsee henkilön, joka soittaa musiikkia. Kyseinen dj on tänäkin iltana tekemässä Dynamon tanssilattiasta hieman paremman paikan, tällä kertaa yläkerrassa.

Sama tyyppi tekee musiikkia. Hän jakaa kaupungin kovimman synahevimiehen tittelin yhdessä Inhalator II:n ja Mazathothin kanssa.

Palkitsemamme henkilö visualisoi musiikkia kaupungin komeimpiin tapahtumajulisteisiin. Hän myös pitää huolen siitä, että turkulaiset suorittavat Poppivelvollisuutensa.

Tämä turkulainen bloggaa musiikista. Tätä ennen hän on kirjoittanut kolumneja Sueen.

Kaiken tämän lisäksi valitsemamme henkilö on helvetin hieno mies – niin turkulaisten kuin ulkoturkulaistenkin Rosvojen mielestä.

Rosvojen palkinnon saa Tomi Tuominen. Kiitos, Turku! Kiitos, Tomi! Tuskin maltamme odottaa, mitä keksit(te) seuraavaksi.