Turku Music Awards 2016 – Äänestä vuoden turkulainen artisti!

Turkulaisen musiikin oma palkintogaala järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Perjantaina 19. helmikuuta järjestettävä Turku Music Awards kerää yhteen ja palkitsee kaupungin musiikkiskeneä tavalla tai toisella edistäneitä, elävöittäneitä ja rikastaneita tahoja, bändejä tai henkilöitä. Palkintoja jaetaan kategoriavapaasti ja niitä on jakamassa turkulaiset musiikki- ja kulttuurialan toimijat.

Turku Music Awards

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Turun Klubin sijaan Dynamossa. Illan aikana lavalla nähdään palkitsijoiden ja palkittavien lisäksi monipuolinen artistikattaus paluun tekevästä aikuiseen 18-vuotiaan ikään päässeestä Ben’s Diapersista toisen albuminsa tammikuussa julkaisseeseen Swaying Wiresiin. Illan päättää Pelkkä Väliviiva. Siis ihan pelkkä väliviiva vaan.

Yleisöllä on myös oma roolinsa Turku Music Awardseissa, sillä tänäkin vuonna kansa vastaa vuoden turkulaisen artistin valitsemisesta! Äänestys järjestetään tuttuun tapaan yhteistyössä Rosvojen kanssa ja kopla on taas ylpeänä mukana tukemassa turkulaista musiikkitoimintaa. Äänestyksen kolme eniten ääniä saanutta artistia julkaistaan Rosvojen sivuilla äänestyksen päätyttyä keskiviikkona 17.2. Äänestyksen voittaja taas julkaistaan perjantaina 19.2. osana Turku Music Awards –gaalaa ja esitellään tapahtuman jälkeen vielä laajemmin Rosvojen sivuilla! Kaikki äänet käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietoja käytetään vain voittajien yhteydenottoon. Osallistua voit lomakkeella jutun lopussa. Äänestys on päättynyt.

Turku Music Awards 2016 19.02.2016. Dynamo, Turku Liput 5 €, ennakkomyynti Ticted & 8raita. Esiintymässä Ben’s Diapers, Swaying Wires ja Pelkkä Väliviiva. Illan aikataulut ja muut tiedot löydät Facebook-eventistä!