Turku Music Awards 2014 -yleisöäänestys: äänestä vuoden turkulainen yhtye!

Turkulaisen musiikin oma palkintogaala järjestetään jälleen joulukuun alussa. Turku Music Awards kokoaa yhteen paikalliset musiikkialan toimijat, jotka palkitsevat kaupungin musiikkiskeneä tavalla tai toisella elävöittäneitä tahoja.

Tapahtuma järjestetään Turun Klubilla 5.12. ja lavan ottaa haltuun monipuolinen artistikattaus SIMAsta Puppa J & Ituhippeihin. Yleisöllä on myös oma roolinsa, sillä kansa on vastuussa vuoden turkulaisen yhtyeen valitsemisesta! Äänestys järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Rosvojen kanssa ja kopla on ylpeänä mukana tukemassa turkulaista musiikkitoimintaa.

Voit osallistua äänestykseen kirjottamalla oman turkulaisen suosikkiyhtyeesi alla olevaan lomakkeeseen 1.12. mennessä. Kirjoita myös yhteystietosi, mikäli tahdot osallistua arvontaan: kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi vapaalippua Turku Music Awards -kekkereihin! Äänestys on päättynyt.

Rosvoista huolimatta kaikki äänet käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietoja käytetään vain voittajien yhteydenottoon. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Vuoden 2014 turkulainen yhtye palkitaan Turku Music Awards -tapahtumassa Turun Klubilla 5.12.

Vinkkejä äänestettävän yhtyeen valintaan löydät täältä!

Turku Music Awards 2014  – turkulaisempana kuin koskaan
5.12.2014.
Turun Klubi
Liput 5 €, ennakkomyynti Levykauppa Äx ja 8raita

Esiintymässä Puppa J & Ituhipit, SIMA, Karoliina Kuutio & Anniina Auf ja Musta Valo.

Illan aikataulut ja muut tiedot löydät Facebook-tapahtumasta