Tehtävä Seinäjoella: MARS-festivaali

Tehtävä Seinäjoella: MARS-festivaali

Rosvot matkaavat tammikuussa Pohjanmaalle. Blogosfäärin lainsuojattomat jalkautuvat Seinäjoella järjestettävän MARS-festivaalin tiloihin Rytmikorjaamolle, joka muuttuu tapahtuman ajaksi musiikkialan kohtaamispaikaksi.

Bloggaajien musiikkimaku näkyy torstaina 30.1. järjestettävässä showcase-illassa. Festivaalin lavalle astelee tällöin musiikkimedioiden valitsemia artisteja, jotka ansaitsevat lisää huomiota loistevaloissa. Rosvojen lisäksi yhtyeitä valitsivat Soundi, Rumba, Tallinn Music Week sekä festivaalin järjestäjät.       

Rosvosektori kolahti tällä kertaa Turkuun ja blogiportaalin valitsema yhtye showcase-iltaan on The Reed Fags. Bändi on ihastuttanut kirjoittajia Turun lisäksi Tampereella ja Helsingissä:

”The Reed Fagsin soundi on yhtyeen nuoresta iästä huolimatta helposti tunnistettava ja omaleimainen. Kolmiäänisten lauluharmonioiden ja aurinkoa hohkaavien pohjien päälle rakennettu äkkiväärästi poukkoileva indierock on parhaimmillaan Rubikin, Django Djangon ja Vampire Weekendin veroista iloittelua. Bändi on tunnettu energisistä keikoistaan. Syötävän hyvännäköiset pojat kestävät lähempääkin tarkastelua”, hekumoi Weneverstoodachance-blogin Jukka. 

”The Reed Fags kikkailee, mutta ei kompastu. Kuulostaa itseltään niin hissutellessaan kuin stadioneimmillaankin. Häikäilemättömän hyvä”, toteaa 1000 Sparksin Jyri. 

Lisää hehkutusta ja hekumaa MARS-festivaalista ilmestyy tammikuun lopulla, kun rosvojen karavaani karahtaa Seinäjoelle.

Live on Mars 30.1.2013.  

Ranger | Soundin valinta
Hopeajärvi | Rumban valinta
The Reed Fags | Rosvot-blogisivuston valinta
Mikko Joensuu | MARS-tapahtuman valinta
Odd Hugo (EST) | presented by TMW

MARS-festivaali järjestetään viidettä kertaa Seinäjoen Rytmikorjaamolla 29.1.–1.2.2014.
Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.