Synttäriarvonta: Shed No Tears -elokuva Espoo Cinéssä 29.8.

Postaus toteutettu yhteistyössä Espoo Cinén kanssa.

Rosvot ovat seisseet rokkipoliisien rinnalla pian jo vuoden ajan! Virallisia syntymäpäiväjuhlia vietetään tulevana lauantaina 30. elokuuta, mutta sivustolla tapahtuu tavallisesta päiväjärjestyksestä poikkeavaa myös sitä ennen.Shed No Tears

Osallistu arvontaan ja voita liput Shed No Tears -elokuvan näytökseen Espoo Ciné -festivaalille 29.8.

Alkusyksy on elokuvien ja erityisesti niitä esittelevien festivaalien aikaa. Espoo Cinén järjestäjät aloittivat oman urakkansa viime perjantaina ja sunnuntaihin mennessä tapahtumassa esitetään noin sata elokuvaa. Niiden joukosta löytyy myös musiikista inspiraation saaneita pätkiä, joista yhteen rosvot saivat ilon lahjoa lukijoitaan syntympäiviensä kunniaksi!

Shed No Tears (Känn ingen sorg) on Ruotsissa viime vuonna valmistunut romanttinen draamakomedia, joka perustuu iki-ihanan Håkan Hellströmin musiikkiin. Elokuva nousi kotimaassaan yleisön suosikiksi lauluntekijän tapaan ja vakuutti samalla myös kriitikot.

Perjantaina 29.8. Kino Tapiolassa vietetään Shed No Tears -iltaa. Elokuvan jälkeen estradille astuu Antti Autio, jonka debyyttialbumi ilmestyy keväällä 2015 Johanna Kustannuksen kautta.

Rosvoilla on kunnia arpoa viisi lippupakettia (lippu itsellesi + avec) Shed No Tears -elokuvan kyseiseen näytökseen perjantaina 29.8. klo 19.00. Vastaa seuraavaan kysymykseen kommenttilaatikossa ja olet mukana arvonnassa:

minkä artistin tai bändin musiikin pohjalta tulisi ohjata elokuva?

Vastausaikaa on torstaihin klo 16.00 asti. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Lippupakettia ei voi vaihtaa muihin näytöksiin. Lisätietoja elokuvanäytöksestä löydät täältä.

Kiitos arvontaan osallistuneille! Voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse.