Rosvot täyttää kaksi vuotta – juhli kanssamme Wallihaudassa

Wallihauta

Tasan kaksi vuotta sitten rosvojoukkomme toi ensimmäiset saaliinsa päivänvaloon. Kahden vuoden ajan olemme jakaneet teille musiikillisia löytöjämme ja ajatuksiamme uusimmista ja vanhemmista julkaisuista ympäri maailmaa.

Kaksivuotisjuhlamme kunniaksi teemme robin hoodit: jaamme saaliimme konkreettisesti kanssanne!

Helsingin Ääniwallissa järjestetään 4.-5.9. Wallihauta-festivaali, jonne yhteistyössä tapahtumaa järjestävän Fullsteamin ja Ääniwallin Ville Metsolan kanssa jaamme yhdelle onnekkaalle ja kaverilleen koko festivaalin kattavan lippupaketin. Festivaalilla esiintyvät mm. K-X-P, Shivan Dragn, Lasten Hautausmaa, Siinai ja maanantaina julkistettu Teksti-TV 666.

Arvontaan osallistuaksesi kerro meille kommenteissa, mikä on parasta Rosvoissa. Se voi olla blogi, yksittäinen artistilöytö, erityisen hyvä kirjoitus tai ihan mitä tahansa muuta, mitä mieleen juolahtaa.

Kilpailuaikaa on torstaihin 3.9. klo 23.59. asti. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse. Onnea kisaan!

———

WALLIHAUTA 4.-5.9.2015 @ Helsinki, Ääniwalli

PE 4.9.

OVET 19:00

ISO PUOLI
00:00 K-X-P
22:00 SIINAI
20:00 KHID

PIENI PUOLI
01:00 SHIVAN DRAGN
23:00 SHIT MITTENS
21:00 RAINBOWLICKER

+ DJ NOAH KIN // DJ’S NATURAL SELECTA & RAAKA RUSINA // VJ HELLSTONE

LA 5.9.

OVET 17:00

ISO PUOLI
01:00 MODERNI ELÄMÄ
23:00 RED DONS (USA)
21:00 TEKSTI-TV 666
19:00 JONI EKMAN & KOIRA

PIENI PUOLI
00:00 BARREN WOMB (NOR)
22:00 GHOST WORLD
20:00 LASTEN HAUTAUSMAA
18:00 LAISKAT SILMÄT

+ DJ TEENAGE ATE // SHARK BOYS DIE HARD DJ’S

LIPUT:
2pv alk. 25 EUR
perjantai 1pv alk. 16,50 EUR
lauantai 1pv alk. 15,50 EUR

Ennakkomyynti alkaa Tiketissä maanantaina 3.8.

www.tiketti.fi/Wallihauta-Aaniwalli-Helsinki-lippuja/33846

www.facebook.com/aaniwalli
www.fullsteam.fi

13 kommenttia kirjoitukseen Rosvot täyttää kaksi vuotta – juhli kanssamme Wallihaudassa

 1. Jani Lappeteläinen kommentoi:

  Koskaan ei ole liikaa musiikkia mihin tutustua. Rosvot tarjoaa laajan kattauksen eri genreistä ja on antanut laajan uuden artisti kasan mihin tutustua ainakin itselleni! _b

 2. Niko Alasuutari kommentoi:

  Ehdottomasti parasta on ammattimainen ote. Paljon juttua asioista mistä moni muu ei kirjoita. Tarjoaa näkyvyyttä ja antaa mahdollisuuden lukijalle löytää aina jotain uutta; oli se sitten tuore artisti tai uusi näkökulma asialle. Hyvä ja aina ajankohtainen. Jatkakaa samaan malliin!

 3. Niina-Kaisa Laurikainen kommentoi:

  Rosvoissa parasta on ajankohtaisuus ja terävä ote musiikkiin ja siitä kirjoittamiseen. Erityismaininta loistaville blogeille!

 4. Olli Kokkonen kommentoi:

  Parasta Rosvoissa on uusien bändien löytäminen. Oon löytänyt paljon hyviä jazz ja brittirock bändejä täältä.

 5. Mikko Toiviainen Mikko Toiviainen kommentoi:

  Parasta Rosvoissa on muut bloggaajat ja blogit, joista löytyy musiikkia, johon ei olisi välttämättä itse muuten tullut törmättyä! PS. Tulin vain kommentoimaan – en osallistu kilpailuun :)

 6. Iiro tulkki kommentoi:

  Rosvot

 7. Antti Lehtinen kommentoi:

  Parasta rosvoissa ovat monipuoliset ja kattavat festariennakot ja -raportit. Myös ajankohtainen sisältö isoa plussaa!

  1. Lauri Lauri kommentoi:

   Hei Antti! Arpaonni suosi ja voitit liput! Wuhuu! Laitoimme sähköpostiisi tarkemmat tiedot. Kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio varmuuden vuoksi.

 8. Perttu kommentoi:

  Parasta Rosvoissa on uuden musiikin esittely.

 9. peppi kommentoi:

  ÄÄÄ! Parasta Rosvoissa on se etten tunne heistä/teistä ketään! Ja rosvous! Rosvoutta suosin, rosvous on mahtavaa! Ja se, että kirjoitatte lähtökohtaosesti kaikenmoisesta paskapopista mitä en ikinä kuunte koska punk kiinnostaa enemmän, mutta joskus kännissä saatan hairahtua kuuntelemaan jotain plääpläätä ja ilahtumaan! Musa: BEST!! Tiedättekö muuten miks Röllin vene uppos? Nooo…. NOKU siitä puuttu se TILI-PI-TAPPI-TIPPI-TAPPI! Ahhhaha! Rosvot. Jollaki oli joku bloggarinimi jonka oon unohtanu. Läskimusa tai joku. Joku hyvä. Tykkään kuitenki ku teette ajankohtasii juttui ja syväluotaatte ja indie ja mutsi ja intohimo ja innovaatio! Eiku oikeesti ootte tosi kivoi ja mieleen tuli et on ikävä Nuorgamia, ja tehkää, tehdään, tehkööt kaikki! PS. CISSE HÄKKINEN 4-EVER!!

 10. Jaakko Ruotsalainen kommentoi:

  En kuuntele musaa, en osaa lukea. Siksi rosvoan.

 11. Priit Saade kommentoi:

  Mulle meeldib Röövli foorum, sest see on tore ja meeliülendav helilainete kompoti kooslus, mis täiendab inimeste muusikamaitse arengut oma ainulaadse ning ekstravagantsete artistide ülevaate näol. Toetan ja soovin, et melomaanide elujõuline kasv tõotab tulevatele sugupõlvedele lausa ostsilloskoopilist lõhkemist biitide kirjus maailmas.

 12. peppi kommentoi:

  Vitun Jaakko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.