Kuuntele: Waves of the Echo – Fading Daylight, Bright Nights

Jo pitkän aikaa blogiaaltoja vyöryttänyt helsinkiläiskvintetti Waves of the Echo julkaisee debyyttialbuminsa Fading Daylight, Bright Nights kesäkuun 8. päivä. Rosvot anasti levyn sivuilleen kuultavaksi.

Waves of the Echo – Fading Daylight, Bright Nights

Slow Show’n Juhani iski näppinsä Forever-singleen jo huhtikuussa: ”Uuden Forever-singlen kuultuani hätkähdin kieltämättä: soundissa on paloa ja poltetta, tunnetta, sananmukaisesti kaikua, ja frenchfilmsiä. Yhtye tuntuu karistenaan niin montaa hengenheimolaista vaivaavat lastentaudit.”

Blogihypeä yhtye on kerännyt jo useamman vuoden ajan – todisteena siitä Stop, Shake, Hone, GoAntin ylistykset vuodelta 2010: ”Olen ladannut todella suuria odotuksia Waves of the Echon varalle. Minun on vaikea perustella kantaani, mutta jotenkin vain bändi tekee niin hienoja sävellyksiä ettei moni tee. Soundillisesti yhtyeen julkaisut ovat vielä hieman tukossa paljosta äänestä, mutta potentiaali on valtava.”

Waves of the Echo

Kuva: Piritta Houni

Odotuksia lunastamaan siis! Albumin julkaisukeikka soitellaan tiistaina 9.6. Siltasen legendaarisessa Everyday Is Like Sunday -illassa, sitä ennen ehtii biisit opettelemaan sopivasti ulkoa.

Loppuun vielä uunituore Dream Street -musiikkivideo, avot!