Kuuntele: Skip Zone – When The Dust Blows Away

Helsinkiläinen Skip Zone on kuusihenkinen yhtye, jonka folk rock kumpuaa laulaja Maria Pääkkösen ja Pyry Suomalan vakaasta kirjoittamisesta ja kauniista harmonioista. Yhtyeen toinen levy When The Dust Blows jatkaa matkaa yhdeksällä kosmisella suomalais-amerikkalaisella kappaleella.

Albumi julkaistaan diginä ja rajoitettuna cd- ja vinyylipainoksena 28.5. Rosvot pääsivät pitkäkyntisinä ja aina askeleen muita edellä olevina levyyn käsiksi jo nyt, ja meillä on ilo ja kunnia tarjota se lukijoittemme kuultavaksi ennakkoon tästä päivästä lähtien. Ennakkokuuntelu on päättynyt. Levyn voi ostaa itselleen mm. iTunesista tai kuunnella Spotifysta.

skip_zone_2015_2

Kuva: Sami Turunen

Rosvoista Gluen Edu on sanonut yhtyeestä mm. näin:

”The band took a long time to work on this album and this really paid off as during this time, Skip Zone improved its craft and perfected its songwriting chops while retaining its charming original simplicity, even though the songs gained in detail and instrumentation. The album opens with an astonishing, spaced-out, deadhead-oriented and jammy nine minute song before delivering a batch of sweet and soulful of Americana songs, channeling the spirits of the Joshua Tree Inn. Beautiful, beautiful tunes. Listen to them below.”

 

Levynjulkaisukeikka on torstaina 28.5. Helsingin On The Rocksissa. Tämän jälkeen heidät voi nähdä Mascotin Tiistai-klubilla 16.6. ja Henrys Pubin Helatorstai-klubilla 9.7.

Skip Zonen tekemisiä voi seurata alla olevista somekanavista.

FB
SOUNDCLOUD

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.