Koplamme muuttaa muotoaan

Rosvokopla juhlii ja jättää jäähyväisiä: All Earsin alajaosto tehostaa toimintaansa, Kalenterikarju ilmestyy rikospaikalle ja Lost Tapes -blogin Saara riisuu naamionsa.

Koplamme muuttaa muotoaan

All Ears on kotimaisen musiikkiblogosfäärin vakiintunut instituutio ja Mira Shemeikka sen grand old lady. Syntymäpäivänsä johdosta palsta palaa takaisin juurilleen, kun Jalmari Sarla ja Mikko Toiviainen siirtyvät pois blogin valtaistuimelta. Päätös on tehty syvässä yhteisymmärryksessä:

”Hyvät ystäväni Mikko ja Jalmari siirtyvät nyt syrjään tämän blogin kirjoittajakunnasta. Mitään draamaa päätöksestä on turha hakea. Sitä ei nimittäin ole edes pienten sisäisten erimielisyyksien vertaa. All Ears on kuitenkin kuluneen vuoden ajan – ellei aina – tuntunut enemmän yhden naisen projektilta, joten tämä oli luonnollinen päätös, jota kaikki ovat miettineet. Kiitän Mikkoa ja Jamppua lukuisista fantastisista teksteistä ja hienoista jaetuista hetkistä yhteisellä blogitaipaleellamme.”

Muutoksen myötä rosteri täyttyy testosteronilla ja lisäravinteilla, sillä Mikko roudaa paikalle alter-egonsa Kalenterikarjun. Uudesta blogista tulee enemmän kirjoittajansa näköinen:

”Viimeisen puolen vuoden aikana on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että olisi kiva kirjoittaa vähän muustakin. Esimerkiksi juoksemisesta, Dawson’s Creekistä, selfieistä, kirjoista, ysäriteinileffoista, lehdistä, ajankohtaisista ilmiöistä. Tietenkin myös Katy Perrystä,  Ariana Grandesta tai Spice Girlsistä (eräs Rosvojen parhaista teksteistä ever on muuten Miran Spaissari-juttu vuodelta 1998). Valtavirtamusiikista, klassisesta musiikista ja musiikkibisneksestä. Ja tietenkin omasta elämästäni.”

Kalenterikarjun syliin pääset täällä!

Jalmari siirtyy valitettavasti kokonaan pois musiikkibloggaamisen parista, mutta rosvot kiittävät ja kumartavat bloggaajaa läsnäolosta sekä mainioista jutuista!

Lost Tapes -blogin Saara jättää jengin

Rosvojen kansainvälinen edustus kutistuu tällä viikolla, kun Lost Tapes -blogin Saara Silvennoinen siirtyy koplasta takavasemmalle. Bloggaaminen joutuu valitettavasti väistymään ajanpuutteen vuoksi muiden työkuvioiden taustalle ainakin hetkeksi.

Rosvot kiittää Saaraa Kaliforniasta asti puhaltaneista tuulista! Vanhat jutut jäävät edelleen sivustolle, joten suosittelemme esimerkiksi katsastamaan, mitä Gary Clark Jr.:n kuulokkeissa soi kiertuebussissa. Toivottavasti näemme Saaran taas tulevaisuudessa!