Koplamme kutistuu

Viime viikolla Rosvoihin ilmestyi viisi uutta musiikkiblogia: Glue, musiikki = terapiaa, Lost Tapes, Discreet ja Jazzpossu. Tänään heitämme jäähyväiset kahdelle pitkän linjan musiikkiblogille.

Jukan weneverstoodachance ehti palvella lukijoitaan ensin Bloggerissa ja sitten Rosvoissa. Nyt on kuitenkin muutoksen aika. Jukan terveiset blogin lukijoille:

”Arvon weneverstoodachanceilijät! Olette varmaan jo ehtineet ihmetellä, miksi en ole päivittänyt blogiani viimeiseen kahteen viikkoon. No, se on johtunut siitä, että WNSAC:iin kirjoittaminen ei ole viimeiseen kahteen viikkoon ollut sellainen asia, mitä olen halunnut tehdä.

Olen elänyt koko elämäni sellaisella agendalla, että jos jokin ei tunnu oikealta, sitä ei kannata tehdä. Koskaan ei ole pakko tehdä mitään. WNSAC:iin kirjoittaminen ei ole tuntunut oikealta viime viikkoina. Se ei ole johtunut siitä, ettenkö olisi saanut postiini tarpeeksi hyvää musaa, tai etteikö minulla olisi ollut aikaa. Eikä myöskään siitä, etteikö minua olisi napannut kirjoittaa. Päinvastoin. Olen halunnut kirjoittaa enemmän kuin koskaan, olen rakastanut musiikkia enemmän kuin koskaan ja olen visioinut tulevaisuuttani isommin kuin koskaan. Olen syntynyt uudestaan, enkä enää tiedä mikä WNSAC on, tai mitä sen pitäisi minulle olla.

Kuten jo otsikostakin varmaan tajusitte, nämä ovat viimeiset sanat, jotka kirjoitan teille Rosvon ominaisuudessa. Ne eivät suinkaan tule olemaan viimeiset sanani kirjoittajana, saati musabloggaajana. Jos blogini olisi uskovainen ihminen, olisi se juuri lopettanut maallisen vaelluksensa ja avannut taivaan (tai ehkä pikemminkin helvetin) portit. Nyt vasta todella nähdään kuinka pitkälle tuon uskovaisen ihmisen askel kantaa elämänjälkeisessä.

Haluan tässä vaiheessa kiittää jok’ikistä lukijaa, joka on koskaan lukenut blogiani. Erityisesti haluan kiittää sinua, joka nyt luet tätä tekstiä. Kiitän Rosvoja antamastanne mahdollisuudesta olla mukana jossain vallankumouksellisessa ja kanssabloggaajia siitä, että olen saanut kerrankin elämässäni kuulua joukkoon.

Lukijat rakkaat. Nämä eivät ole hyvästit. Jotain tulee tapahtumaan ensi maanantaina. Toivon toden totta, että se jokin tavoittaa myös teidät.”

Rosvojen perustajajäsen Tomin  Echoes-blogi jättää myös jäähyväiset. Musiikkiblogi saa jäädä muun tekemisen vuoksi, mutta onneksemme Tomi jatkaa edelleen sivuston kehittämistä osana Rosvojen sikariporrasta. Tomin terveiset Rosvoille ja rosvonmielisille:

”Viisi musiikkibloggaamisen täyteistä vuotta ovat jättäneet jälkensä. Harrastus on sekoittunut verenkiertoon, eikä sen jättämää leimaa voi huomioimatta. Olenkin hurjan onnellinen siitä, että saan kehittää toimintaa edelleen sikariportaasta käsin.

Kiitos kuluneista vuosista ja siitä, että olet löytänyt tiesi Rosvoihin. Se merkitsee minulle tällä hetkellä enemmän kuin oman musiikkiblogin kirjottaminen.”

Rosvot kiittää Jukkaa ja Tomia hienoista jutuista ja odottaa innolla molempien uusia seikkailuja! Vanhat jutut jäävät sivustolle — teehän siis nostalgiatrippi kahlaamalla läpi weneverstoodachancen Reverbnation-juttusarja tai pistä soimaan Echoesin massiivinen ruotsalaisen musiikin lista.

4 kommenttia kirjoitukseen Koplamme kutistuu

 1. Joonas kommentoi:

  Juntunen pihalle ja Lahtinen tilalle? :) Ei vaan, hirrrveen hirrrveeen sääli. On! Satan speed.

  1. Anna Anna kommentoi:

   Haha! Vielä villimpiä salaliittoteorioita venaillen ;)

 2. Markku kommentoi:

  No voi perhana! Suurkiitokset molemmille, on ollut mahtavaa luettavaa!

 3. June June kommentoi:

  Rosvot itkevät verta. ;______;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.