Koplamme kasvaa: Tervetuloa (takaisin) #kovaapaskaa!

Rosvot ovat seisseet rokkipoliisien rinnalla pian jo vuoden ajan! Virallisia syntymäpäiviäjuhlia vietetään tulevana lauantaina 30. elokuuta, mutta sivustolla tapahtuu tavallisesta päiväjärjestyksestä poikkeavaa myös sitä ennen.

Tervetuloa #KOVAAPASKAA

Tervetuloa takaisin, Jukka!

Vuoden kovinta comebackiä ei nähdä We Want More -ohjelmassa eikä edes keikkalavoilla. Vuoden kovin comeback nähdään tänään, tässä ja nyt, kun yksi alkuperäisistä rosvoista tekee paluun rikospaikalle (ja Rikospaikalle). Rosvoissa nähdään ja kuullaan tästä päivästä lähtien entistäkin enemmän kovaa paskaa, sillä weneverstoodachance-blogia aiemmin kirjoittanut Jukka tuo saitille #kovaapaskaa-bloginsa. Kysäisimme mieheltä, millä fiiliksillä muutto on sujunut.

­Moi, Jukka! Mikä meininki?

Hauska meininki. Jäin juuri kesälomalle ja lähden viikoksi Helsinkiin. Kuumottelee jo kivasti alkava keikkasyksy. Pari viikkoa Monsters of Popiin. Sitä on meillä Tampereella pidetty virallisena syksyn aloittamisjuhlana. Ja perään tuleekin sitten mm. Lost in Music. Paljon nähtävää, kuultavaa ja koettavaa – odotan innolla!

Lähdit Rosvoista maaliskuussa. Olet ollut kaidalla polulla lähes puoli vuotta. Miltä se elämä maistui?

Lähdin Rosvoista kokeilemaan siipiäni. Aloitin Tulensytyttäjän ja rikoin kaikki vanhat lukijaennätykseni. Vasta sen jälkeen tajusin, että ei se ollut koskaan lukijamääristä kiinni. Nykyään minua ei kiinnosta lukeeko jonkun tekstin 50 vai 5000 ihmistä. Jos teksti on hyvä, se riittää.

Vedät rosvonaamarin takaisin kasvoillesi ja tuot joukkoomme #kovaapaskaa. Miksi comeback?

Haluaisin sanoa, että päämotivaattori oli se, että innostuin uudestaan musabloggaamisesta, mutta isoin syy oli oikeasti se, että minulla tuli ihan törkeän kova ikävä Rosvoja. Rosvot pitää sisällään älyttömän kirjon hienoja ihmisiä, joilta olen jo oppinut ja tulen varmasti oppimaan vielä paljon.

Hetkinen. Miten Tulensytyttäjän käy?

Tulensytyttäjä jää toistaiseksi Bloggeriin vaeltelemaan ikuisuuden loputtomia virtoja. #kovaapaskaa tulee imaisemaan Tulensytyttäjä -blogin tulevat musiikkiaiheiset postaukset (jotka ovat olleet n. 80% koko blogin teksteistä). Haluan kuitenkin pitää Tulensytyttäjän hengissä siltä varalta, jos mieli tekee kirjoittaa vaikka maidon hinnan noususta tai trendiverkkareista.

Loistavaa! Kerrohan vielä lopuksi, mikä on #kovaapaskaa just tänä viikonloppuna.

Koska olen itse Helsingissä, en aio ottaa kantaa muiden kaupunkien kovaan tai ei kovaan paskaan, mutta omalla kohdallani tänä viikonloppuna ehdottomasti kovinta paskaa ovat: Solitifest Konttiaukiolla & Mehudisco Kuudennella Linjalla.

True dat, mister. Rosvot ovat mestoilla kummassakin tapahtumassa: Solitifestissä Rosvo-dj:t soittavat kovaa paskaa aina keikkojen välissä. Mehudiscossa illan juustoisimmista tanssihiteistä ja liikuttavimmista hitaista vastaa puolestaan Wincaven Lauri. Tapahtumaa on ollut masinoimassa All Earsista tuttu Mikko.

Moikkaa Jukkaa #kovaapaskaa-blogissa!

Avainsanat: