Koplamme kasvaa: Tervetuloa NA NA NA!

Rosvot ovat seisseet rokkipoliisien rinnalla pian jo vuoden ajan! Virallisia syntymäpäiväjuhlia vietetään tulevana lauantaina 30. elokuuta, mutta sivustolla tapahtuu tavallisesta päiväjärjestyksestä poikkeavaa myös sitä ennen.

Tervetuloa Na Na Na!

Tervetuloa koplaan Joanna Tzortzis!

”Kyse oli edelleen siitä nuoresta tytöstä ja muista samankaltaisista, jonka oli pakko saada kuulla lisää musiikkia tai kuolisi siihen paikkaan. Kyse oli aina musiikista ja rakkaudesta sitä kohtaan.”

Intohimo musiikkia ja sen lieveilmiöitä kohtaan on ollut alusta alkaen rosvoja yhdistävä tekijä. Ominaisuus pukee myös uusinta tulokastamme, sillä Muuttolintuja syksyllä -blogista ja John Doe Revolution -webzinestä tuttu Joanna Tzortzis aloittaa uuden NA NA NA -musiikkiblogin kirjottamisen Rosvoissa.

Bloggaajan vuonna 2008 perustama ja nyt elinkaarensa päähän tullut zine antoi musiikille estradin haastatteluiden, kuvien ja muiden fiilistelyjen muodossa. Indiedays-blogiportaalissa sijaitsevan blogin mukana lukija on päässyt puolestaan seuraamaan Joannan tekstejä elämäntyylin lisäksi myös syvällisistä aiheista.

NA NA NA on jatkumoa aikaisemmille tarinoille. Blogi kertoo muistoista, tunteista ja ajatuksista musiikin takana. Se on vuorovaikuttamista ajatuksiin samaistuvien lukijoiden kanssa mukaansatempaavin tekstein ja tunnelmallisin keikkakuvin. Blogin sisällöstä välittyy kaikkein tärkeimpänä seikkana roihuava rakkaus musiikkiin.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, kuinka kauas uusin lainsuojattomamme vie kirjoitustensa avulla.

”Tahdon viedä teidät kaikki matkalle kohti musiikkia ja sen taakse, kohti ääretöntä ja sen yli. Musiikin kanssa matkamme reittimahdollisuudet ovat tietenkin rajattomat eikä sinun onneksi tarvitse tehdä muuta kuin iskeä korvanapit korviin, sulkea silmät ja nauttia matkasta. Muistathan turvarokotteet, edessä tulee olemaan aikamoinen kyyti.”

Nouse NA NA NA -blogin matkaan täällä!

Seuraa Joannaa myös Facebookissa ja Twitterissä.

Avainsanat: