Koplamme kasvaa: Tervetuloa, musiikki = terapiaa!

Enemmän on enemmän myös rosvoille: lisäkäsiemme määrä ei suinkaan jäänyt yhteen pariin! Eilisen liima-annoksen jälkeen Rikospaikalle roudataan musteläiskätestit ja samettinen sohva. Rosvot esittelee ylpeänä Visa Högmanderin, jolle musiikki on terapiaa.

Visa Högmander, musiikki = terapiaa
Visa Högmander

Tuntomerkit:

Visa Juhani, hauska tavata. Tuttu Soundin printistä ja netistä sekä Nuorgamista.

Rikosrekisteri:

Blogissa hehkuttelen uusia ja vanhoja sekä semiuusia ja -vanhoja musiikkijuttuja hävyttömän subjektiivisesti, usein tunteella ja tyystin vailla järkeä.

Viimeisin rikospaikka:

Jos sukupuoleni ei olisi karski ja miehekäs alfauros, voisin tunnustaa, että Push the Sky Away -levyn nimibiisin soidessa Nick Cave & The Bad Seedsin Flow-keikan loppumetreillä Suvilahden elokuisessa yössä, silmäkulmaan saattoi hiipiä silkasta liikutuksesta ja kylmistä väreistä aiheutunut kyynel.

Rikoskumppani suosittelee:

”Nöösipoikaindien luottomies. Ei välttämättä se tyyppi, jolta kuulet ensimmäisenä uusista tuulista, mutta osaa laittaa vanhojen partojen vanhat ja uudet teot hienosti kontekstiin.”
Lauri, Wincave


Musiikki = terapiaa tarjoaa ensitekonaan ajatuksia Elbow’n maanantaina julkaistavasta albumista. Lue, mitä Visan alitajunnasta kumpusi, jaa tuntemuksesi ja jatka terapiasessiota seuraamalla blogia Twitterissä ja Facebookissa.