Koplamme kasvaa: Tervetuloa, Lost Tapes!

Rosvojen toiminta on ulottunut alusta alkaen myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Johannes raportoi Lontoosta, Maria Saksasta ja seuraavaksi levitämme punaisen maton Atlantin takaa saapuneen jumbojetin eteen.

Rosvojen uusien vahvistuksien setäprosenttia rikkoo Kalifornian enkelimme, Lost Tapes -blogin aloittava Saara Silvennoinen.

Saara Silvennoinen, Lost Tapes

Saara Silvennoinen

Tuntomerkit:

Musiikki- ja media-alan viestijä, intohimoinen matkustelija, blogimaailmassa vielä hieman keltanokka, mutta musiikkiin vakavasti addiktoitunut ikiliikkuja. Koti vaihtui vuonna 2013 Helsingistä Los Angelesiin, joten tutkimusmatkat ovat vasta aluillaan.

Rikosrekisteri:

Musiikkibloggailu on uusi kokemus ja uuden alku. Hip hop, r’n’b ja blues ovat kulkeneet mukana läpi elämän ja niistä varmaan eniten kirjoittelenkin. Kaksosluonteelle ominaiseen tyyliin mukaan saattaa kuitenkin mahtua päivästä riippuen ihan mitä tahansa. Suurkaupungin sykkeeseen sopien keikkoja on kierrettävä ahkerasti. Niistä tulen kirjoittamaan mahdollisimman paljon. Kellariklubeilta ja underground-bileistä Hollywood Bowliin ja Staples Centeriin. Katsotaan mitä vastaan tulee.

Viimeisin ryöstösaalis:

Fabolous julkaisi joulukuussa mixtape-sarjansa kolmannen levyn ”The Soul Tape 3” ja levy on ollut kovassa soitossa siitä asti.

Rikoskumppani suosittelee:

”Odotan Saaran tulevia blogautuksia valtavalla innolla: on jännittävää nähdä, mihin suuntaan uutuuttaan kiiltävä blogi lähtee kehittymään. Yhdysvalloissa työskentelevä kirjoittaja tuo takuulla mukanaan aivan uusia näkökulmia, oli aiheena blues, räp tai jotain ihan muuta.”
Tomi, Echoes

Lost Tapesin ensimmäisessä blogikirjoituksessa haistellaan uusia tuulia. Lisää californiadreamingia myös Saaran Twitterissä.

Avainsanat: ,