Joukossanne on Rosvo: Lost in Music 2013

Mira & AnnaMusiikkiväen jokavuotiset kokoontumisajot – Musiikki & Media ja Lost in Music – ovat alkaneet Tampereella. Joukossa hiippailee myös muutama Rosvo.

All Earsin Mira ja säv. san. sov.:in Anna tuuttaavat koko viikonlopun ajan keikkakuvia ja festaritunnelmia Rosvojen Instagramiin ja Facebookiin. Tänään selviää ainakin se, millainen on myötämielistä myhäilyä herättäneen Sannin livekunto.

Lost in Musicin tarjonnasta on merkattu punakynällä suuntaviivoja, mutta eksymisellekin annetaan mahdollisuus tapahtuman nimeä kunnioittaen.

Pikaiset keikka-analyysit nappaat Manse-seikkailijoiden omilta Twitter-tileiltä @annamarianeva ja @shemeikka. Tapahtumien syvällisempi debriefing suolletaan sunnuntaina tänne, Rikospaikalle.

Tampereen oma indiejumala eli Stop, shake, honey, gon Antti on tviittaillut jo ahkerasti Musiikki & Median seminaareista. Tiesitkö muun muassa, että manageri Virpi Immosen ja Michael Monroen välinen yhteistyö perustuu vain luottamukseen eikä kirjalliseen sopimukseen?

Ei mekään. Pistäs @anttigranlund seurantaan.

Näiden vinkkausten myötä toivotamme sinut tervetulleeksi Rosvojen seuramatkalle musiikkiin ja Tampereelle! Aloita eksymisesi We Never Stood a Chancen Lost in Music -katsauksesta ja siirry sitten somen puolelle. Anna ja Mira ovat siellä jo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.