Soittolista: Syksy 2014

Hyvää päivää ja terveisiä unholasta! En ole suinkaan hylännyt uutta musiikkivauvaani saatika sitten itse musiikkia, vaan olen kohdannut mieltäylentävän epäonnistumisien sarjan, joka on vienyt syysflunssan kautta silmätulehdukseen ja sieltä taas takaisin sängyn pohjalle tietokoneen ja kaiken järjellisen ajattalun ulottumattomiin.

Sopiiko kaiken tämän mielensäpahoittamisen keskelle mikään paremmin kuin pimeän vuodenajan nyyhkylistan ihanan ruskasyksyn soittolistan kokoaminen, tai ainakin pistäminen alulle? Tuskin. Siispä kohotin kohmeisen käteni sairasvuoteeni pohjalta kohti Spotifyta ja klikkailin listoille tämän vuoden itkusoittolistani.

Yllättäen palasinkin muuten ajassa takaisin muutaman vuoden verran ja listalle eksyi muutamia vanhoja suosikkeja. Ja sekös vasta kirpaisikin.

syksy

Ding

Ding

Ja hei! Otan myös mielelläni vastaan syksyn tunnelmaan sopivia suosituksia! Itketään yhdessä.

6 kommenttia kirjoitukseen Soittolista: Syksy 2014

 1. Marjo kommentoi:

  Sjöroosin laarista löytyy paljon sopivia, mutta vähintään This Empty Flown Useless pitää olla syyssoittarilla.

 2. June June kommentoi:

  Listalta löytyy sellaisiakin joita en normaalisti kuuntelisi, mutta kokonaisuutena varsin kiva kattaus! Kiitoksia. :)

  Syysflunssa veti mutkin mutkalle viltin alle, mikä tarkoittaa, että on kerrankin aikaa olla kotona ja kenties koota se oma syyslista valmiiksi…

 3. Milja kommentoi:

  Hei oon saanu sen käsityksen, et tykkäät Kasmirista, niin osaisitkohan auttaa mua? Oon viimeisen viikon miettiny S.T.I.K.:n sanoja, enkä vaan tajua mitä tässä kohtaa lauletaan ”Sä tuoksut niin hyvältä ja huolettomalta. Saat tän ??????? tuntumaan Gran Canarialta.” :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.