#23 | VIIKON BIISIT

Little Boots – Staring At The Sun

Kasmir – Moshaamaan

Valehtelisin jos väittäisin etteikö Kasmirin edellinen sinkku Amen olisi herättänyt kiinnostustani siitä millaista artistin tuleva materiaali tulee olemaan. Kappale flirttaili sellaisen tummasävytteisemmän popin kanssa, jota myös Kasmirin debyyttilevyllä kuultiin muutaman kappaleen verran (Valkoista Kohinaa, Aavikko).

Tänään julkaistu uutuussinkku Moshaamaan ei kuitenkaan jatka samaa linjaa. Jos olette odottaneet Kasmirilta kesäbiisiä tälle vuodelle, tämä taitaa olla se. Moshaamaan on hyväntuulinen muistelo nuoruusaikojen moshpiteistä ja revenneistä rotseista. Ikävöikö tyyppi raskaaseen musiikkiin kallistuvaa musiikillista menneisyyttään? Tuskin, mutta aina saa onneksi nostalgisoida. Moshaus tämän kappaleen tahtiin tuskin onnistuu ainakaan kovin luontevasti, mutta tässä biisissä ei olekaan kyse moshaamisesta, vaan sen kunnioittamisesta popin saralla. Moshaamaan jättää mielenkiintoisen ja laajan musiikillisen spektrin itsensä ja edeltävän sinkkunsa väliin herättäen väkisinkin pohdiskelua siitä mitä artistin seuraava levy tuo tullessaan.

Billy Talent – Louder Than The DJ

The Temper Trap – Alive

Sanni – Vahinko

Jos mikään on koskaan kuulostanut läpikotaisin Sannilta, niin tämä neitokaisen uusi kappale. Vahinko on nimittäin ehkä uusinta uutta Sannia, mutta mitään uudenlaista se ei juurikaan tarjoile. Lyriikoissa pyöritään edelleen tuttuun tapaan arkisissa paikoissa jossakin instagramin ja lähialepan hyllyjen välissä. Siitä huolimatta biisi ei jää pelkäksi vahinkosinkuksi vaan jättää jälkensa, etenkin jo Sannista entuudestaan tykkäävät varmasti pitävät tästäkin sinkusta. Sielunmaisemassa tämä soi jo kesän festareilla yleisön säestämänä. Mihin suuntaan te kallistutte? Jei vai nei?

Elle King – Good Girls

Beartooth – However You Want It Said

Pariisin Kevät – Tiputa sun aseet

Yksi kommentti kirjoitukseen #23 | VIIKON BIISIT

  1. Mänty kommentoi:

    Ehdottomasti positiivinen ajatus biisistä ja kiva että Sannin biisit tuppaa tulemaan paremmiksi ja paremmiksi, vaikka olihan ekallakin levyllä jo monta hyvää biisiä.

    Sinne menikin jo heti vähän reilut euro, kun piti ostaa google playstä tää biisi kun nii hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.