#wcw | Grace Potter & Nocturnals

Tämä postaus on nyt vähän niin kuin tämän hetken kovin levy sekä #wcw eli #womencruswednesday samassa paketissa. Kyseessä on ihana, upea Grace Potter and The Nocturnals ja etenkin juuri Grace Potter, joka on vaan niin suunnattoman seksikäs. Siis nainen kuulostaakin jo niin jumalattoman seksikkäältä. Upean solisti kuulostaa paikoitellen etäisesti Lissieltä sekä Paloma Faithilta, jotka ovat melko kaukana toisistaan, mutta molemmat suuria omia suosikkejani.

Grace Potter

Grace Potter & The Norcturnals ei toki ole mikään uusi poppoo. Yhtye on ollut kasassa yli vuosikymmenen ja ehtinyt julkaisemaan neljä albumia tuona aikana, sooloja neiti Potter on julkaissut kaksi.  Jenkkiorkesteri koki suurimman läpimurtonsa vuonna 2010 ilmestyneellä levyllään joka pärjäsi hyvin listoilla ja kansainvälisestikin. Juuret musiikilla on selkeästi klassisemmassa blues-vivahteisessa rockissa ja ah, kuinka hyvältä se kuulostaakaan.

Muistan muutamia vuosia sitten etsineeni bändiä Spotifysta, mutta sinne ei ollut vielä ilmestynyt kuin pari hassua biisiä. Viime viikolla siellä tulkin sattumalta vastaan monta loistavaa levyä, jotka ovat olleet tehosoitossa jatkuvasti!

Ding


Ding

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.