#21 | Viikon biisit

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

Elias Gould – Loistava

Tästä on nopeasti tullut yksi omista tämän kevään lempparibiiseistä! Äänimaailmallisesti se on samalla keväinen mutta myös jotenkin ihanan ”sateinen” ja rento. Se sopii myös kappaleen tematiikkaan – se on tsemppaava, mutta samalla rauhoittava. Ikään kuin kehoittaa vetämään syvään henkeä ja hyväksymään itsensä ja asiansa sellaisena kuin ne ovat. 10+!

Ulpu – Ajelehtii

Olen syttynyt ihan hirveästi kaikille Ulpun julkaisemille biiseille! Niissä on ollut jotain niin tummaa ja sielukasta, etten ole voinut olla kiinnostumatta. Nyt julkaistu Ajalehtii on ensimmäinen Ulpun julkaisema kepeämpi ja tanssipopvoittoisempi kappale. Ihanaa on, että myös aiempien biisien kaltainen tummuus on silti kappaleessa läsnä.

Vilma Alina, Nelli Matula, Ida Paul, Sini Yasemin – Tyynysotaa

Fiilistelin tätä biisiä kappaleen ilmestymisaamuna ihan törkeästi enkä edes tajunnut että kyseessähän on tämän vuoden kesäkumibiisi! Mielestäni on ihan törkeän siistiä, että vuoden kesäkumibiisin esittäjät ovat naisia sillä valtaosa kesäkumibiisien esittäjistä on ollut yleisesti miehiä.

Tyynysotaa esitteleekin ihan mahtavaa mimmienergiaa! Kaikki neljä naista ovat loistavia, tuoreita artisteja joiden tekemisiä olen fiilistellyt myös aikaisemmin joten todella siistiä, että kaikki tuovat oman persoonansa mukaan kampanjaan. Samalla harmittaa, että itse kappaleella artistien eri persoonat eivät pääse yhtä vahvasti esiin ja erottumaan toisistaan.


Muut vuosisoittolistalle lisätyt biisit:

Noah Cyrus – I’m Stuck
Jouni Aslak – Kuuma
Kasmir – Kaija
Carly Rae Jepsen – Cut To The Feeling
Halsey – Strangers
Rita Ora – Your Song

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.