The Murder City Devils – Idle Hands, eli kun käsi ei käy

Ensiksi ajattelin kirjoittaa Nokiasta ja sen uudesta totalitaarisiin tarpeisiin suunnitellusta liiketoimintamallista. Nokian hallituksesta, jonka Redmondin kaljupäinen gangsteri sai myyränsä avulla näyttämään joukolta hölmistyneitä käytettyjen autojen kauppiaita. Sisäministeristä, joka Alexander Stubbin kuolatessa tilanteen fantastisuutta päätti vaieta. Sisäministeristä, joka kutsuu itse itseään uskovaiseksi, mutta on ainoastaan valtakunnan politiikan pimeää puolta edustava vanha ja ilkeä fasisti. Sisäministeristä, joka vain muutamaa vuotta aiemmin oli osaltaan nuijimassa läpi kansalaisten perusoikeuksia rajoittavaa Lex Nokiaa.  Sattumaako?

Mielenkiintoista on ollut myös paljastukset kokoomusnuorista ja heidän kytköksistään Helsingin kansallisiin nuoriin. Puhumattakaan Susanna Koskesta, jonka viestintätaidot on päivätelevision pelijuontajien tasoa. Huh hyi.

Totuus on edelleen tuolla ulkona. Totuus on lääkärinlaukussa Ala-Tikkurilan Shellillä. Totuus palaa ja lähetetään videonauhalla videotuomareiden analysoitavaksi. My Career as a Jerk investigates!

Vain päivää ennen edellisen postauksen päiväystä Sub Pop -levy-yhtiö puhuroi Youtubeen virallisen musiikkivideon The Murder City Devilsin Idle Hands -biisistä. Se ei ole uutta musiikkia. Tämä ei ole uuden musiikin blogi ellei minua satu huvittamaan. Sen sijaan nyt vuonna 2013, joka on valitettavan monen aikakauden samanaikainen loppu, olen kuunnellut lukemattomia kertoja läpi lukemattomia vanhoja levyjä valitettavan usealta aikakaudelta. Idle Hands biisissä kiteytyy evoluution jopa anarkistiset yhteensattumat ja arvaamattomuus. Kuinka se sitten pääpiirteissään menee?

Poika tapaa tytön joka olisi voinut olla kuka tahansa. Tyttö tapaa pojan joka olisi voinut olla kuka tahansa. Poika on iloinen, että tapasi juuri tuon tytön. Ehkä tyttökin on iloinen, että tapasi juuri tuon pojan. Onko tarinalla onnellinen loppu vai onko sillä loppua ollenkaan. Mitä on onnellisuus? Mitä on loppu? Buddhan mukaan onnea ei ole mikään minkä voi menettää. Fiksu ja kiehtova ajatus. Mitä sitten oikeastaan jää jäljelle? Menneisyys ja juuri tämä hetki. Shit just got real.

Katso pala menneisyyttä oheistetulta videolta.