Samantha Fox – Limited Edition Interview Picture Disc LP, eli tissejä ja sosiaalista mediaa

Kerrankin – ainakin omien standardieni mukaan, mitkä nyt eivät ole koskaan olleet erityisen korkealla mikäli verrataan mihin tahansa muuhun blogiin – lasken yliminäni irti ja suollan päivienne ratoksi ja iltojenne iloksi matalan kynnyksen sisältöä. Minusta se kuvaa hyvin aikaamme. Bitches love it when I low my standards.

Käytän harvoin levyjen hankintaan Huuto.netia. Sen sijaan käytän satunnaisesti Discogsia ja Ebayta. En ole koskaan tainnut huutaa Huuto.netin kautta ainoatakaan vinyylilevyä, mutta siitä lähtien kun liityn Vinyylin vinguttajiin (ryhmä aktiivinen; minä passiivinen; suosittelen liittymään) niin olen saanut uutisvirtaani yhtä sun toista ihasteltavaa ja kauhisteltavaa. Kysessä on siis Facebook -ryhmä, jonne jäsenet postaavat ottamiaan kuvia äänilevyistä.

Google haukkuu ryhmää älyvammaiseksi, siksi kai se sopiikin minulle.

Joitain ryhmän käyttäjiä vituttaa se, että toiset ryhmän käyttäjät arvostelevat sitä mitä toiset ryhmäläiset postaavat ja sen jälkeen osoitetaan mieltä erilaisin viestein, nokitteluin sekä lopulta eroamalla ja liittymällä myöhemmin takaisin ryhmään. Tiedätte kuvion. Koko taistelu vaikuttaa ajoittain pahinta laatua olevien amatöörien saunakaljoissa puuhastelulta. Hieman kuin Kuka Mitä Häh? parhaina hetkinään.

Mutta asiani ei oikeastaan liity ollenkaan näihin sfnet.atk.sodat loiston jälkiliukkaisiin, vaan enemmänkin siihen, että whole-night-long dataamisesta kangerteleva pupiilini skannasi vinguttelijoiden kautta linkin Huuto.net -kohteeseen, jonka previkkakuvassa oli kuva tisseistä. Refleksin omaisen linkkien kliksuttelun jälkeen olin levyn uusi ylpeä omistaja. Tissit vinyylilevyssä. WOW! ONKO TÄMÄ NETTIPORNOA??? Ei ole, mutta en kutsuisi sisältöä kovin hengelliseksikään.

Avattuani postipaketin ja riisuttuani nämä 80-luvun rinnat kuplamuovisista liiveistään [hakaset eivät auenneet yhdellä kädellä], päätin postata ne teille.

Yksi kommentti kirjoitukseen Samantha Fox – Limited Edition Interview Picture Disc LP, eli tissejä ja sosiaalista mediaa

  1. Lauri Lauri kommentoi:

    Kuuntelematta hyvän mielen levy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.